Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z VIDEA Tesly idú ľudia do popuku: Robot testuje bezpečnosť auta... veď to kreslo prežíva orgazmus!

(Zdroj: Twitter/Tesla)

AUSTIN - Výrobca automobilov Tesla zverejnil video dokumentujúce činnosť robota pri testovaní sedadiel. Pohyby, ktorými prístroj overuje ich bezpečnosť a stabilitu, okamžite vyvolali u užívateľov asociácie so sexuálnou aktivitou.

Obrovská bionická ruka testujúca sedadlá automobilu Tesla v rytme hitu Satisfaction z roku 2003 vyvolala na Twitteri obrovský rozruch. Napriek tomu, že sex je pravdepodobne to posledné, čo vám napadne v súvislosti s testovaním bezpečnosti automobilu, takmer všetky príspevky súvisia práve s touto aktivitou. 

Spoločnosť Tesla sa síce snaží poukázať na kvalitu bezpečnostných testov a uvádza, že sedadlo prešlo 50 000 vstupno-výstupnými cyklami, ale väčšina užívateľov sa zhoduje v tom, že sedadlo má v tomto videu orgazmus. Jeden z nich sa dokonca pýta: "Prečo ten robot robí s týmto sedadlom niečo nevysloviteľné?" Ďalší napísal, že "robot sa dotkol jeho tralala". Príspevok zdieľal aj šéf Tesly Elon Musk, ktorý uviedol: "Pre maximálnu spokojnosť si zapnite zvuk." 

Zábery sa objavili len deň po tom, čo bol v závode v texaskom Austine zostavený prvý CyberTruck od Tesly. Futuristické, plne elektrické vozidlo má hranatú karosériu v šedej farbe a jeho cena sa bude pohybovať od 50 000 do 70 000 dolárov (44 500 - 62 000 eur). Niektorí užívatelia sa domnievajú, že sedadlo vo videu môže byť práve komponentom tohto vozidla, čo však nebolo potvrdené. 

Viac o téme: RobotTestovanieOrgazmusTesla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu