Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zákazník si v reštaurácii vyrobil novú príchuť zmrzliny: To čo do nej pridal? No fuj!

(Zdroj: Getty Images)

BANGKOK - Virálne video pochádzajúce z Thajska zachytáva, ako si zákazník v reštaurácii vyrába vlastný druh vajíčkovej zmrzliny. V stroji po svojom výtvore necháva zvyšky surového slepačieho vajca. Odborníci upozorňujú na to, že takýmto spôsobom sa dá ľahko prísť k salmonelóze.

Video ukazuje, ako si zákazník v jednej thajskej reštaurácii pripravuje zmzlinu podľa vlastného receptu - surové vajíčko rozbije do jednej zo zmrzlín, rozotrie ho a nechá ho tam. Následne vyhlási, že vajce zamrzne a premení sa na vajcovú zmrzlinu.

@sanook_aungkour แบบนี้ก็ได้หราาาา ในร้านหมูกะทะนะเธอ บางคนเขาก็ไม่ได้กินแบบนี้ป่ะ #อย่าหาทํา #หมูกะทะ #ไอติม ♬ Creepy Violins - Apollo Nove

Osoba, ktorá video nakrúca, sa potom opýta, či za to nedostanú od personálu vynadané. Mladík ale odvetí, že nie. Nakoniec si svoj výtvor naberie do misky, na čo v pôvodnej taro zmrzline (obľúbená ázijská príchuť) po sebe zanechá značné zvyšky surového vajíčka. 

Takýto spôsob prípravy zmrzliny obnáša značné riziká. Slepačie vajcia totiž môžu obsahovať baktérie salmonely, a to najmä v prípade, ak sa konzumujú surové alebo nedostatočne tepelne upravené. Reštaurácia uviedla, že v inkriminovaný deň bola zaneprázdnená a jej personál si túto udalosť nevšimol.

Viac o téme: VajceReštauráciaZmrzlinaSalmonelaThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu