Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Svadobní fotografi odhalili momenty, keď zistili, že manželstvo stroskotá: Ženích mi zavolal pár dní po svadbe a...

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Svadobný deň by mal byť začiatkom spoločného, šťastného života. Niekedy to ale nie je celkom tak. Svadobní fotografi sa na Reddite podelili o bizarné momenty, kedy si uvedomili, že manželstvo je odsúdené na neúspech. Niektoré z ich pozorovaní sú naozaj škandalózne.

Svadba je vo väčšine prípadov príjemná udalosť, počas ktorej spečatia vzájomnú lásku dvaja ľudia. Ako to už ale býva, život prináša rôzne situácie a okolnosti, čo môže pochrámať tento čarovný zväzok. Svoje o tom vedia svadobní fotografi, ktorí zažili kadejaké situácie. Na Reddite sa podelili o svoje postrehy, kvôli ktorým sa domnievajú, že manželstvo nebude trvať večne. "Som kameraman a ženích mi zavolal pár dní po svadbe. Chcel sa uistiť, že nezverejním žiadne zábery, na ktorých si prezerá ženy na svadbe," uviedol jeden z fotografov.

Svadobní fotografi odhalili momenty,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Ďalší uviedol, že pri nakrúcaní videa ženíchovi pripojil mikrofón na zvuk a pokračoval v príprave na obrad. "Práve keď som sa chystal upraviť nastavenia zvuku, ženích vošiel s priateľkou do inej miestnosti. Keď som si nasadil slúchadlá, počul som, ako sa jej ženích zdôveruje, opisuje svadbu ako svadbu z rozumu a uisťuje ju, aby sa nestarala o to, čo sa stane v ich vzťahu." Iný prezradil, že ženích s nevestou nenadviazal žiadny očný kontakt, čo je podľa neho tiež signálom, že v danom vzťahu nie je niečo v poriadku. 

Nejde však len o zle vychovaných ženíchov; nevesty boli v niektorých prípadoch rovnako hrozné. "Svadba sa konala na golfovom ihrisku. Nevesta dostala nápad, aby jej manžel jazdil na golfovom vozíku, keď ju prvýkrát uvidí. Pozrel sa na ňu z vrchu kopca, preskočil vozík, zbehol dolu kopcom, zdvihol ju a otočil, aby jej povedal, aká je nádherná. Keď ju položil, narovnala sa a pozrela sa späť na nás. ‚Dobre, to nechcem. Teraz urobme golfový vozík.‘ A poslala ho späť hore," zdôveril sa fotograf. Ďalší opísal, že nevesta bola počas celého obradu viditeľne smutná. Pri fotografovaní ženícha zas ten opakovane žartoval o tom, že sa zabije.

Svadobní fotografi odhalili momenty,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

"Počas prípitku nevesta odbehla asi na tridsať minút do kúpeľne a vrátila sa a červenými a opuchnutými očami a utierala si slzy. Medzi manželmi  nebola žiadna chémia, nedávalo mi zmysel, prečo sú spolu. To bola posledná svadba, ktorú som nakrúcal," píše sa v ďalšom príspevku. Niektorí fotografi uviedli, že ich podozrenia boli správne. "V nahranom rozhovore som sa ženícha spýtal, prečo priateľku požiadal, aby si ho vzala. Povedal, že cítil tlak, aby sa oženil. Nakoniec spolu vydržali menej ako dva mesiace. Ešte som ani nedokončil úpravy videa a oni už spolu neboli." 

Viac o téme: SvadbaManželstvoRozvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu