Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Reštaurácia šokovala internet: Pozrite, čo trčí z polievky, ktorú ponúka! FÚÚÚJ, dali by ste si?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TOU-LIOU - Reštaurácia v meste Tou-liou západnej časti ostrova Taiwan predstavila nové jedlo, ktorého hlavnou zložkou je krokodílie mäso. Na prvý pohľad pripomína menu z hororového filmu, pretože z taniera trčí obrí krokodílí dráp. Podľa recenzií zákazníkov ale ide o chutnú lahôdku.

Na stránke Nu Wu Mao Kuei na Facebooku nájdete jedlo nazvané Godzilla. Pripravené je z prednej nohy krokodíla a záujemcovia si ho môžu objednať buď dusené, alebo pripravené na pare. Jeho vizuál dokonale zodpovedá názvu a pôsobí skôr odpudivo než chutne. Zákazníčka, ktorá ho ochutnala, však tvrdí, že je lahodné. 

Keď je Godzilla pripravená na pare, chutí vraj ako kuracina. Dusená verzia sa zas podobá na bravčovinu. Šťava, ktorá tvorí súčasť pokrmu, obsahuje viac ako štyridsať druhov korenín. Majiteľ reštaurácie sa údajne učil variť túto pikantnú čarodejnícku polievku na potulkách v Thajsku. Krokodíly pochádzajú z farmy v Taitungu. 

 

Another Taiwan restaurant is offering a rare ramen it calls “Godzilla” after the popular Japanese fictional monster. Read more at:

Posted by Daily Tribune on Monday, June 26, 2023

Túto polievku doteraz vyskúšalo len niekoľko blogerov. Ak by ste mali záujem, za porciu zaplatíte v prepočte 44 eur. Godzillu vám naservírujú výhradne iba v priestoroch reštaurácie a navyše je potrebné objednať si ju vopred online, keďže farma poskytuje mäso iba zhruba na dve porcie denne.

Viac o téme: JedloPolievkaThajskoGodzilla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu