Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Turistka pobúrila ľudí selfie z parku: Keď zbadali, čo leží v pozadí... nehanbíš sa?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ŤIANG-SU - Honba za dokonalou selfie sa veľakrát končí tragikomicky. V nasledujúcom prípade to platí dvojnásobne. V čínskom parku sa jedna žena pri hľadaní toho správneho záberu potkne a zostane ležať, pričom vzápätí si druhá turistka pri jej nehybnom tele spraví selfie.

Incident sa stal v provincii Če-ťiang na juhovýchode krajiny. Domáca turistka tam šmykla a spadla do priekopy počas toho, ako nahrávala video na Douyin, čínsku verziu TikToku. Zostala nehybne ležať tvárou nadol. Zatiaľ čo očití svedkovia nevedeli, čo sa jej stalo, jedna okoloidúca využila situáciu a pri jej tele si spravila selfie s úsmevom na tvári. Ďalší účastník zrejme vytušil, čo sa bude diať a celú situáciu stihol zdokumentovať.

Na miesto neskôr dorazil záchranný tím a ženu v bezvedomí previezol na nosidlách do nemocnice, kde jej bola poskytnutá zdravotná starostlivosť. Pod videom sa nazbierali rôznorodé reakcie. "Čo je s ňou zle, keď toto považovala za turistickú atrakciu?" opýtal sa jeden z komentujúcich. "Dúfam, že ak sa niekedy ocitnete v podobnej situácii, ľudia vo vašej blízkosti sa k vám budú správať rovnakým spôsobom," zareagoval ďalší užívateľ.

Viac o téme: TuristaČínaSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu