Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO, z ktorého vám zdvihne žalúdok: Neuveríte, čo sa tejto čajke podarilo zožrať

(Zdroj: TikTok/planetaferoz000)

LONDÝN - Čajky sú obvykle symbolom pláže a oddychu. Toto video vám však úplne zmení perspektívu. Na záberoch, ktoré sa objavili na TikToku, vidno, ako čajka požiera celú veveričku. Video ľudí znechutilo a pobúrilo, no našli sa aj takí, ktorých bizarný úkaz pobavil.

O čajkách je známe, že sa živia rybami či hmyzom. Táto sa ale rozhodla pre niečo, z čoho sa vám môže zdvihnúť žalúdok. Na TikToku sa objavilo video, ktoré zachytáva vtáka, ktorý sa snaží zožrať celú veveričku. Zo zobáka trčí veveričí zadok a dlhý chlpatý chvost. Zdá sa, že čajka sa pri prehĺtaní trápi. Mnohí si myslia, ale aspoň dúfajú, že veverička bola už predtým mŕtva, pretože sa nesnažila brániť. Video na sociálnej sieti spôsobilo veľký ošiaľ a pobúrilo viacerých ľudí. 

"Teraz viem, že svet sa zbláznil. Toto som ešte nikdy nevidel," napísal jeden užívateľ. Iní považujú situáciu za vtipnú a žartovali, že si čajka odhryzla o niečo viac, než dokázala prežúvať. "Z tohto bude najväčšie vtáčie hovienko na svete," zavtipkoval komentujúci. Čajka po prehltnutí veveričky odletela preč, zdanlivo spokojná so svojím úlovkom. 

Viac o téme: ČajkaVeverička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu