Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO veveričky obletelo svet: Zaslúžila by si Oscara! Neuveríte, ako zinscenovala vlastnú smrť

(Zdroj: Twitter/Sarah Bee)

TORONTO - Video, v ktorom veverička zinscenuje svoju smrť a predstiera, že je mŕtva, by malo podľa užívateľov sociálnej siete získať ocenenie Americkej filmovej akadémie za najlepší herecký výkon. Príspevok sa začal šíriť na internete vďaka Kanaďanke Sarah, ale vznikol v Thajsku.

Virálne video zachytáva veveričku, ako sa rozbehne k metle, nechá ju spadnúť na dlážku a ľahne si vedľa nej. Keď pochopí, že metla nepôsobí ako presvedčivá vražedná zbraň, uloží si ju na hrudník, aby celá scéna pôsobila uveriteľnejším dojmom a s rozpaženými končatinami čaká, kým ju nájde majiteľ. Potom občas nakukne, či si ju niekto všimol. 

Zábery doteraz nazbierali viac ako 21 miliónov pozretí. Jedna osoba uviedla, že by chcela mať takého šikovného domáceho miláčika. Iný sa však vyjadril, že radšej nie, lebo raz by mohol zinscenovať aj smrť majiteľa. "Stále kontroluje, či sú tam ľudia alebo nie a tiež viackrát upraví polohu vražednej zbrane. Je to fascinujúce," poznamenal jeden užívateľ. 

Aktérkou videa je druh veveričky známy ako poletuška červená. Tieto zavalité zvieratá sú známe svojou schopnosťou plachtiť vo vzduchu a sú to zväčša nočné tvory. Sú známe hlasným kvílením a kňučaním, ktoré vydávajú za súmraku.

Viac o téme: Veverička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu