Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podivný príbeh ukrajinského cestovateľa časom: Jeho príbeh ľudí fascinuje, konečne má vysvetlenie

(Zdroj: Facebook/Answers With Joe)

KYJEV - V roku 2006 sa Sergej Ponomarenko údajne objavil v Kyjeve so starodávnym fotoaparátom a pasom zo sovietskej éry. Podľa vyvolaných fotiek našli ženu, ktorá ho poznala. Tvrdila, že muž dávno zmizol.

V roku 2006 našli miestni ľudia v Kyjeve muža, ktorý sa túlal ulicami, na sebe mal na tú dobu čudné oblečenie a staromódny fotoaparát. Úradom tvrdil, že sa narodil v roku 1932 a mal 25 rokov. Príbeh sa stáva čudnejším, keď muž vytiahol pas a predložil sovietsky dokument z 50. rokov, v ktorom ešte vyzeral na 25 rokov, píše IFLScience. Dotyčný sa volal Sergej Ponomarenko.

Príbeh sa zamotáva

Ponomarenko polícii povedal, že fotografoval Kyjev. Keď sa muži zákona pozreli na fotoaparát, zistili, že ide o starú značku, ktorá sa nevyrábala od 70. rokov a film v nej mohol vyvolať iba odborník. Našli takého, ktorý zistil, že film je prekvapivo zachovalý a pustil sa do vyvolávania fotografií. Zistil, že obrázky zobrazujú Kyjev taký, aký bol v 50. rokoch minulého storočia. Obsahovali tiež zábery Sergeja, ako aj nemenovanej ženy. Na poslednej fotke bolo na oblohe UFO, o ktorom Ponomarenko povedal, že to bola posledná vec, ktorú fotografoval, než sa zrazu ocitol v budúcnosti.

Policajti Sergeja odprevadili do jeho izby na policajnej stanici, ale už ho nikdy nevideli. Polícia však prezrela historické záznamy a našla muža s týmto menom, ktorý sa stratil v roku 1958. Vypátrali jeho priateľku, ktorá má teraz 70 rokov a zistili, že to bola žena na fotografiách. Žena povedala polícii, že Sergej zmizol na dva roky, kým sa znova objavil. Potom v 70. rokoch 20. storočia opäť zmizol, hoci po rokoch dostala jednu fotografiu, ktorá údajne pochádza z roku 2050. 

Vo vyššie uvedenom videu sa YouTuber Joe Scott pohrabal vo fotografiách a záberoch, ktoré boli zhotovené v inkriminovanom čase, a našiel niekoľko nejasností. Po prvé, mrakodrapy za Sergejom na fotografii „z budúcnosti“ sa zdajú byť klonované a pravdepodobne zahŕňajú aj Empire State Building. Ďalším nedostatkom je, že všetky fotky boli z ukrajinskej televíznej relácie s názvom Aliens. Šou pojednáva o možnosti mimozemského života a je podobná typu relácie, ktorú by ste videli na The History Channel. 

"Cieľom série Alien je obnoviť scény s kontroverznými témami. Žiadna navrhovaná teória alebo hypotéza nemôže byť považovaná za správnu a je potrebný ďalší vedecký výskum," uvádza sa v preklade vyhlásenia"Všetky reštaurovania scény sú založené na výpovediach 'svedkov'. Neexistujú žiadne presvedčivé dôkazy, ktoré by dokázali existenciu mimozemšťanov. Váš názor na túto otázku je na vás." Podľa Scotta má príbeh množstvo nepresností. Cestovanie v čase napriek fámam na internete zostáva nepotvrdené.

Viac o téme: UFOKyjevCestovateľ v časeSergej Ponomarenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu