Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Publikum aj kapela v šoku: Žena na koncerte prežila hlasný orgazmus! Vzrušila ju Čajkovského symfónia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Počas predstavenia hudobnej kapely Los Angeles Philharmonic, ktorá vystúpila s Čajkovského 5. symfóniou, jedna zo žien v obecenstve zažila hlasný orgazmus. Všetci návštevníci sa otočili smerom k žene a zvedavo sledovali, čo sa deje. Video sa okamžite stalo hitom internetu.

Niekoľko návštevníkov koncertu hudobnej kapely Los Angeles Philharmonic opísalo vrcholný moment ženy z balkóna v preplnenej sále Walta Disneyho. "Všetci sa otočili, aby sa pozreli, čo sa deje," povedala pre Los Angeles Times Molly Grantová, ktorá sedela vedľa dotyčnej návštevníčky. Tá počas Čajkovského 5. symfónie zažila hlasný orgazmus. "Videla som ju po tom, čo sa to stalo a predpokladám, že prežila sexuálne vyvrcholenie, pretože ťažko dýchala a jej partner sa usmieval a pozeral na ňu, ako keby ju nechcel zahanbiť. Bolo to celkom pekné," dodala Grantová. 

Video, ktoré zachytáva daný moment, sa stalo hitom internetu. Predstavenia sa zúčastnil sa aj britský skladateľ Magnus Fiennes, brat herca Ralpha Fiennesa. "Žena v publiku mala hlasný orgazmus počas druhej časti 5. symfónie. Kapela zdvorilo pokračovala," uviedol na Twitteri. 

Klaviristka Sharon Suová incident overovala u hudobníkov z filharmónie, ktorí potvrdili, že sa to naozaj stalo. Podľa hudobného agenta Lukasa Burtona bol hlasný ston ženy počas vystúpenia nádherne načasovaný. "Človek nevie presne, čo sa stalo, ale zo zvuku bolo jasné, že to bol výraz čistej fyzickej radosti," skonštatoval. Incident hodnotí kladne, pretože je to znak toho, že sa žena nechala uniesť hudbou.

Viac o téme: KoncertVyvrcholenieOrgazmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu