Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škandál v budhistickom chráme: Mních na žene vykonal polnočný rituál, sex v jeho obývačke!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CHUMPHON - Budhistický opát bol zbavený svojej funkcie po tom, ako sa prevalil jeho tajný románik s miestnou ženou. Počas takmer ročného vzťahu schátraný chrám, kde mních slúžil, zaznamenal výrazné zlepšenia.

Koncom apríla navštívila rodina miestnej ženy chrám v thajskej provincii Chumphon, aby sa posťažovala na hlavného opáta. Ukázalo sa totiž, že udržiaval sexuálny vzťah s ich príbuznou. Počas diskusie rodina vyjadrila svoj predchádzajúci obdiv a vieru v duchovného, ktorý zohral kľúčovú úlohu pri rozvoji chrámu z chátrajúceho miesta na čistú a dobre udržiavanú svätyňu, píše The Thaiger. Mnohí členovia miestnej komunity do neho chodili praktizovať meditáciu. Dotyční však zostali otrasení, keď im 32-ročná žena odhalila pikantné tajomstvo.

Škandál v budhistickom chráme:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Napriek obvineniam opát rázne poprel akúkoľvek vinu s tým, že dodržiava svoje náboženské povinnosti a nikdy sa neodchýlil od riadneho mníšskeho správania. Tvrdil, že sa zameriava výlučne na rozvoj chrámu. Chce, aby sa stal vzdelávacím centrom a atrakciou komunity. Príbuzní ženy majú ale údajne dôkazy vo forme nahratých rozhovorov dvojice. Opát pod tlakom nakoniec odstúpil zo svojej funkcie. 

Nakoniec prehovorila aj dotyčná žena, ktorá navštevovala chrám najprv so svojím manželom. Vlani v auguste ju pozval na súkromné stretnutie, aby vykonala polnočný rituál na zlepšenie svojho šťastia.  Ten zahŕňal dotýkanie sa jej tela, čo odštartovalo intímne spojenie dvojice. Ich stretnutia sa odohrávali v mníchovej obývačke. Po čase žena začala mať podozrenie, že sa opát zaplietol s inou. Cítila sa zradená, a tak požiadala o radu člena rodiny. Keď to opát zistil, prosil ju, aby nič neprezrádzala. Avšak hnev príbuzných a váha obvinení ich nakoniec prinútili odhaliť pravdu o svojom vzťahu. 

Viac o téme: PomerOpátMníchThajskoBudhista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu