Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pasažierka sa trikom na FOTO chcela vyhnúť poplatkom za batožinu v lietadle: Drsná reakcia Ryanairu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP)

DUBLIN - Istá cestujúca zverejnila potenciálny cestovný trik, aby sa vyhla plateniu poplatkov za batožinu. Nízkorozpočtová letecká spoločnosť Ryanair je známa svojimi vtipnými odpoveďami na sociálnych sieťach a ani tentoraz svojou reakciou nesklamala.

Ryanair povoľuje vziať si na palubu lietadla malú tašku, ďalšia batožina je však už za poplatok vo výške od šesť do 59,99 libry. To je niečo, čomu sa mnohí cestovatelia snažia vyhnúť. Novinárka Bobbi Hadgraftová sa na Twitteri podelila o cestovný vylepšovák, aby sa vyhla plateniu akýchkoľvek dodatočných poplatkov za batožinu. Zverejnila fotografiu čiernych nohavíc, ktoré boli pokryté množstvom malých vreciek. "Tieto nohavice si oblečiem, keď budem nabudúce cestovať," napísala a označila oficiálny účet Ryanairu. 

Netrvalo dlho a írska letecká spoločnosť prišla s pichľavou odpoveďou, ktorá obsahovala obrázok dizajnérskych nohavíc od MJB (Marc Jacques Burton) s neuveriteľnou cenou 1280 libier. "1280 libier? Len zaplať za tašku, Bobbi," stálo v reakcii aeroliniek. Novinárka sa ohradila: "Momentálne mám v aplikácii rezervovaných pätnásť letov. Bola by to investícia."

Do zábavnej prestrelky sa zapojili ďalší užívatelia. "Lacnejšie ako platiť všetky vaše skryté poplatky, aby sme boli spravodliví," poznamenal jeden. "Dúfam, že nebudem stáť za vami pri ochranke, keď vás požiadajú, aby ste si vyprázdnili všetky vrecká," napísala ďalšia osoba. 

Viac o téme: LietadloBatožinaLetecká spoločnosťRyanair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu