Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pes niekoľko dní štekal na gauč a nechcel naň pustiť svojho majiteľa: Hrôzostrašný dôvod!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

QUEENSBURGH - Šikovný pes zachránil svojho majiteľa pred možnou katastrofou. Celé dni štekal na gauč a zakaždým odtláčal od neho svojho majiteľa, keď sa snažil naň posadiť. Keď sa ten pozrel pod kus nábytku, zistil, čo mu jeho domáci miláčik chcel povedať.

"Muž v Escombe, Queensburgh, si myslel, že je zvláštne, ako ho jeho rotvajler odtláča od pohovky, na ktorej sedí každé popoludnie. Po dvoch dňoch tohto správania pohol gaučom a bola tam čierna mamba!" napísal lapač hadov Nick Evans z Južnej Afriky. 

 

The mambas have been fairly quiet for me, although I got one last Friday, and the scenario, for me, I thought was worth...

Posted by Nick Evans- Snake Rescuer on Wednesday, March 8, 2023

V príspevku na Facebooku vysvetľuje, že rotvajler sa potom prirútil, aby zaútočil na hada, ale jeho majiteľ ho chytil skôr, ako sa dostal mambe na dosah. "Možno to neznie mimoriadne, ale konanie majiteľa na mňa veľmi zapôsobilo. Nie každý dokáže v takejto chvíli takto rýchlo reagovať." 

Čierne mamby sú vysoko jedovaté, vyskytujú sa v južnej a východnej Afrike. Ich uhryznutie má prakticky stopercentnú úmrtnosť, ak sa rýchlo nepodá protijed. Tento druh dorastá do dĺžky 2,5 až 4,5 metra a dokáže dosiahnuť rýchlosť až 20 kilometrov za hodinu. 

Viac o téme: PesHadMamba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu