Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladík si užíval jazdu v Tesle, pohľad na obrazovku ho dorazil: To si tá navigácia robí srandu?!

(Zdroj: Twitter/James Urbaniak)

LOS ANGELES - Na Twitteri sa objavil príspevok zachytávajúci kuriózny omyl automobilu Tesla. Na softvérovej chybe, vďaka ktorej navigačný systém chybne vyhodnotil predmet pohybujúci sa pred vozidlom, sa teraz zabáva veľké množstvo užívateľov.

Príspevok, ktorý zverejnil istý James Urbaniak z Kalifornie, koluje na sociálnej sieti a vyvoláva úsmevné reakcie ľudí. Krátke video zachytáva navigačnú obrazovku automobilu Tesla, ktoré stojí pred železničným priecestím. Pohybujúce sa vagóny na displeji sa však po chvíli menia na kamióny. "Tesla si myslí, že vlak je banda pomalých kamiónov," uviedol James, ktorý si auto požičal od známeho. 

Jazdu si vraj veľmi užíval a nepočítal s tým, že mu auto pripraví aj takéto kuriózne a vtipné divadlo. "Je tak dobre skonštruované, až ho zabudli naučiť, ako vyzerajú vlaky," okomentoval video jeden užívateľ. Ďalší napísal: "Keby Tesla vedela o vlakoch, nikto by nešoféroval." Tretí poukázal na to, že na tomto príklade je jasne vidieť, že Tesla by nikdy nevrazila do vlakov alebo kamiónov.

Viac o téme: VlakKamiónPriecestieTesla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu