Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zabudnutá vreckovka pri praní vie poriadne vytočiť: Jednoduchý trik, ako odstránite jej zvyšky z oblečenia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Zistenie, že celá vaša práčka je pokrytá čiastočkami zabudnutej papierovej vreckovky, vie poriadne pokaziť náladu. Najmä ak ide o tmavé oblečenie, na ktorom je zvyšky obzvlášť vidieť. Ako nechcenú brigádu mať čo najrýchlejšie z krku? Tu je niekoľko tipov.

Ručné odstraňovanie rozpadnutej papierovej vreckovky z oblečenia môže byť pracné, navyše opätovné pranie nie vždy zaručí, že zvyšky budú nadobro odstránené. S týmto problémom sa borili aj fanúšikovia Mrs.Hinch - britskej influencerky, ktorá na svojom Instagrame zdieľa tipy na upratovanie v domácnosti či starostlivosť o záhradu. 

Žena v kope bielizni
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

"Najlepší spôsob, ako odstrániť papierovú vreckovku z vrecka, ktoré prešlo práčkou, prosím?" pýta sa jedna užívateľka. Na svoju otázku dostala desiatky odpovedí. Najčastejšou bolo použiť sušičku bielizne. "Sušte v sušičke desať minút. Všetko sa to uvoľní a zostane vo filtri," poradila jedna osoba. "Dajte si plákanie, odstreďte a potom vysušte v sušičke," uvádza sa v ďalšom komentári. Našli sa však aj tipy s lepiacou páskou alebo kefky. "Zistila som, že používanie suchej zubnej kefky urobilo zázraky, ako dostať preč všetky čiastočky," poznamenala jedna žena. 

Viac o téme: PráčkaKúpeľňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu