Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Natasha (27) chce mať najväčší zadok na svete: V parku cvičila jogu, FOTO jej megapozadia vyvolalo ošiaľ

(Zdroj: Instagram/natasha_crown_official1)

BELEHRAD - Natasha Crownová, modelka na OnlyFans, chce získať titul najväčšieho zadku na svete. Hovorí, že je to jej životný cieľ. Kvôli nemu už absolvovala šesť operácií tejto časti tela. Ľudí svojím zjavom fascinuje, veď posúďte sami.

Dvadsaťsedemročná Natasha, ktorá pochádza zo Srbska, podstúpila už päť operácií zadku, aby v tejto oblasti tela dosiahla výraznejšie krivky, píše Daily Star. Na instagrame má viac ako 2,1 milióna fanúšikov.

Okrem chirurgického zväčšenia si Crownová k väčšiemu pozadiu dopomáha aj niektorými cvikmi z jogy. Nedávno si bola napríklad zacvičiť v miestnom parku a nezdalo sa, že by jej prekážalo, že jej  presvitajú čierne nohavičky. "Zvládla som svoju rannú jogovú rutinu!" napísala v príspevku. "Vyzeráš úžasne," poznamenal jeden užívateľ. 

Natasha vraj ale stále nemá dosť a už čoskoro plánuje šiestu operáciu. "Keď som mala dvadsať rokov, absolvovala som prvú operáciu. Svoj posledný brazílsky lifting zadku som mala pred mesiacom." Extrémny vzhľad a svojrázna osobnosť blondínky vraj dokážu mužov často zastrašiť. "Pre mužov je to desivé," povedala s tým, že je to zrejme dôvod, prečo je nezadaná už sedem rokov. 

Viac o téme: Zadok Natasha Crown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu