Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikantné hrátky na Silvestra: Zrušili ohňostroj a deťom museli zakrývať oči... veď on masturbuje!

(Zdroj: Twitter/Pastor Alex)

SCARBOROUGH - Mestá po celom svete zrušili tento rok novoročné ohňostroje z rôznych príčin. Ale dôvod, aký mali v anglickom prímorskom meste Scarborough v grófstve North Yorkshire, je skutočne výnimočný. Miestni obyvatelia ním šokujú užívateľov sociálnych sietí, ktorí im vyjadrujú vďaku a sympatie za prejavenie rešpektu voči prírode.

Viaceré mesta sa rozhodli tento rok zrušiť pompézne ohňostroje na privítanie Nového roka. Odôvodňovali to nepriaznivým stavom financií či ochranou prírody. Britské prímorské mesto Scarborough svoj ohňostroj plánovalo, lenže predstavitelia samosprávy ho museli na poslednú chvíľu zrušiť z naozaj kuriózneho dôvodu. Zmätok spôsobil mrož známy ako Thor, ktorému sa pozdával miestny prístav a vybral si ho ako miesto vhodné na masturbáciu. Úrady preto svetelnú šou odvolali, aby cicavca nerušili pri intímnych hrátkach. A tak rodičia zakryli deťom oči a vysvetlili im, že ohňostroj uvidia inokedy. 

Video je nevhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

Napriek tomu, že mrož predviedol program nevhodný pre maloletých, aj tak sa stal hviezdou sociálnych sietí. Odborníci sa domnievajú, že ide o jedinca, ktorého spozorovali v decembri na pláži v Hampshire. Tam sa zrejme zastavil iba preto, aby si oddýchol na ceste do chladnejších vôd. Nedávno ho videli aj na pobreží v Holandsku a Francúzsku. Pracovníci Sea Life aquarium, Kráľovskej spoločnosti na ochranu zvierat a Marine Life Rescue v Scarborough ho monitoroval už niekoľko dní. 

"Prosím, nebojte sa ho. Vyzerá dobre a po dlhom dobrodružstve si len dopraje zaslúžený odpočinok. Rešpektujte ho a snažte sa ho nerušiť," uviedol hovorca akvária Richard Coulson, podľa ktorého je úžasné, koľko pozornosti to prinieslo. "Je to prvýkrát, čo som ho videl. Rešpektujte prírodu, keď vidíte niečo také obrovské. Jeho kly sú väčšie ako moje ruky," dodal. Odborníci predpokladajú, že Thor opustil mesto neskoro v noci na Nový rok. 

Viac o téme: MasturbáciaMrožSilvester
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu