Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Čerstvá mamička zúri: Kvôli svokre pociťuje taký stres, že nespáva! Vadilo by jej správanie aj vám?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Dostať darček pre vaše dieťa môže byť skvelé, ale nie vtedy, ak máte dôvod pochybovať o motivácii darcu. Jedna mamička hovorí, že si dáva pozor na darčeky, ktoré dostáva od svokry. Tá totiž bola údajne v minulosti manipulatívna, preto jej žena neverí. Okrem toho tvrdí, že im dáva nevhodné darčeky aj napriek tomu, že ju na to upozornili.

Nemenovaná žena, ktorá pred štyrmi mesiacmi porodila svojho druhého syna, v príspevku na fóre Mumsnet uviedla, že jej svokra sa v minulosti správala manipulatívne. Majú to potvrdzovať aj jej darčeky pre vnúča, hoci ich vzťahy sú v poslednom čase pomerne dobré. "Kedykoľvek ma navštívi moja svokra, prinesie veci ako plienky, obrúsky a toaletné potreby. Nežiadali sme o to a vždy donesie veci nesprávnej veľkosti alebo značky, ktoré nepoužívame. Sme láskaví a niekedy prijmeme darček, pretože ho môžeme použiť, ale inokedy jej slušne povieme, že ho nevyužijeme, pretože je nesprávnej veľkosti alebo značky, a to spôsobuje, že náš syn sa vyhádže," píše sa v príspevku

Čerstvá mamička zúri: Kvôli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Pri poslednej návšteve svokry bola užívateľka pomerne strohá a poprosila ju, aby už nekupovala takéto veci pre jej syna, pretože to považuje za plytvanie peniazmi. Okrem toho si podobné veci môžu dovoliť kúpiť samotní rodičia, preto žena nechápe, prečo im to zakaždým nosí jej svokra. Údajne jej to spôsobuje taký stres, že kvôli tomu momentálne trpí nedostatkom spánku. Obrátila sa preto na spomínané fórum, kde sa spýtala, či nie je chyba na jej strane. Vzápätí ale dodala, že aj jej manžel si všimol, že niečo nie je v poriadku. 

Čerstvá mamička zúri: Kvôli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

"V spektre ‚svokrovských drám‘ to nie je veľký problém. Len dary láskavo prijmite a dajte ich do zberne v supermarkete alebo prinajhoršom ich vyhoďte do koša. Pravdepodobne sa to nikdy nedozvie a nenaštrbí to vaše vzťahy ani nezraní jej city. Asi si len myslí, že pomáha," uviedla jedna mamička v komentári. Iná si myslí, že sťažovateľka je s najväčšou pravdepodobnosťou ako matka štvormesačného dieťaťa len vyčerpaná, a preto podobné veci jednoducho netoleruje.

Viac o téme: Svokra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu