Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievčina narazila s autom svojho priateľa: Lacný trik, ktorým zakryla poškodenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

AUCKLAND - Žena, ktorá nechtiac narazila autom svojho priateľa na obrubník, odhalila jednoduchý trik, ktorým zakryla škrabance na puklici. Vo vtipnom videu poskytla návod, ako sa dajú zakryť stopy po poškodení laku. Automobiloví nadšenci však prezradili, že podobnú kamufláž by si všimli takmer okamžite.

Georgette Pollocková z Nového Zélandu zdieľala zábavné video, na ktorom zakrývala stopy poškodenia laku na puklici auta svojho priateľa. "Ak ste si požičali auto svojho priateľa a nabehli ste s ním na obrubník, toto video je pre vás," uviedla. Prvá vec, ktorú urobila, bolo vyčistenie špinavej puklice. "Nechcete, aby sa pod lakom nachádzala špina. A keď hovorím lak, myslím tým lak na nechty za 3,50 dolára (cca dve eurá)," vysvetľuje. 

Potom už pristúpila k prekrytiu škrabancov lakom na nechty. Georgette však upozornila, že je potrebné puklicu vyčistiť, pretože v opačnom prípade bude vidno, že je čistá len v oblasti, kde ste aplikovali lak. "Toto je kľúčové, aby ste neprišli o svojho priateľa," zavtipkovala dievčina. Keď lak zaschol, aplikovala ešte jednu vrstvu. 

Video bolo zhliadnuté už viac ako 2,5 milióna krát. "Vyzerá tak dobre ako nové," okomentoval zábry jeden z užívateľov. Mnoho automobilových fanúšikov ale skonštatovalo, že skúsené oko si podobnú kamufláž všimne. "Moja žena to urobila na svojom aute a všimol som si to do piatich minút. Pred chlapom z fachu sa to nedá skryť," uviedol jeden muž. 

Viac o téme: NehodaAutoTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu