Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Besný útok leoparda na motorkára: Počas jazdy ho stiahol k zemi a potom... Drsné VIDEO

(Zdroj: Youtube/New York Post)

KARNATAKA - Šokujúce zábery z indickej dediny zachytávajú dramatický moment, ako besniaci leopard útočí na domácich obyvateľov. Celý incident sa poradilo zachytiť na video a pri jeho sledovaní asi každému tuhne krv v žilách. Miestnym obyvateľom sa podarilo agresívne zviera uzemniť.

K útoku došlo 4. novembra v meste Krishnarajanagara v indickom štáte Karnataka, informuje New York Post. Spočiatku sa leopard snažil vyskočiť na jeden z balkónov obytného domu, to sa mu však nepodarilo. Následne sa otočil a rozbehol za okoloidúcim motorkárom, ktorého stiahol k zemi počas jazdy. Nato šelma vbehla do neďalekých kríkov, kde sa zjavil miestny odvážlivec, ktorý sa ju snažil rozptýliť tým, že po nej hodil kameň. To však leoparda ešte viac rozčúlilo. Nakoniec predsa len utiekol. 

Podľa miestneho lesného úradníka Malathiho Priyau boli motocyklista aj strážca hospitalizovaní s ľahkými zraneniami. Tvrdil tiež, že miestni predstavitelia úradu pre voľne žijúce živočíchy robili všetko, čo bolo v ich silách, aby vystopovali nepríčetnú šelmu. Neskôr bolo zverejnené video, na ktorom dedinčania nesú zviera cez pole za zátylok holými rukami. 

Viac o téme: Leopardútok India
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu