Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Halloweensky kostým blondínky sa stal hitom: Ale pozrite, čo má na nohe!

(Zdroj: TikTok/meganpedicini)

CARDIFF - V týchto dňoch valcujú internet fotografie kostýmov, v ktorých si obyvatelia najmä anglicky hovoriacich krajín pripomenuli Halloween. Jeden z najsledovanejších a najúspešnejších outfitov pochádza tento rok z Cardiffu. Nie je to však kvôli jeho originalite, ale vďaka doplnku, ktorý mala na sebe jeho majiteľka.

Užívatelia sociálnych médií korunovali svoj obľúbený halloweensky kostým roku 2022. Stalo sa tak po zverejnení TikTok videa, na ktorom je zachytená žena prechádzajúca ulicami waleského Cardiffu.  Je oblečená v kostýme cesnakovo-bylinkového dipu z pizzerie Domino's, no viac ako ten ľudí zaujala chirurgická pomôcka, ktorú mala na chodidle. Ľudia ocenili, že zostala priebojná a od radovánok Halloweenu ju neodradila ani zranená noha. 

"Suverénne najlepší kostým," napísala jedna osoba. "Tá obuv! Skutočná oddaná kráľovná!" píše sa v ďalšom komentári. Na príspevok zareagovali aj zástupcovia značky dotyčnej pizze a uviedli, že ide o "ikonu  a legendu".

Kostým dipu sa tento rok tešil obľube aj v iných mestách. Na túto situáciu reagoval Ryan Kenton z Domino's so slovami, že vedia, že tento druh cesnakovej omáčky s bylinkami je pre milovníkov ich reštaurácií pochúťkou. "Ale vidieť ho v životnej veľkosti a vyraziť v ňom do ulíc po celej krajine počas Halloweenu bolo skutočne ikonické a neexistuje nič desivejšie, ako keď vám dôjde G&H dip!" vyhlásil. 

Viac o téme: KostýmHalloween
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu