Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Blondínka (22) chodí s o 33 rokov starším mužom: Priznanie, ktoré šokovalo tisíce ľudí

(Zdroj: TikTok/nicoledownns)

LONDÝN - Blondínka Nicole Downsová je vo vzťahu s Michaelom, ktorý je od nej starší o 33 rokov. TikTok video, kde uvádza, že si nevie predstaviť život bez svojho partnera, okamžite zaplavilo množstvo komentárov, pričom väčšina z nich dvojicu veľmi nepovzbudila. Podľa ľudí nemajú spolu budúcnosť, pretože skôr či neskôr sa taký veľký vekový rozdiel stane prekážkou.

Dvadsaťdvaročná Nicole stretla svojho partnera Michaela v čase, keď mala 18 a on 51 rokov. Dvojica je spolu viac ako tri roky a až teraz sa obaja rozhodli, že je načase prestať sa skrývať a svoj vzťah zverejniť. Video zverejnené na TikToku zachytáva, ako si mladá žena symbolicky zamyká ústa a odovzdáva kľúč od zámku svojmu milovanému. Doteraz zaznamenalo už takmer desať miliónov pozretí. 

Mnohí užívatelia otvorene priznali, že predpokladali, že Nicole a Michael sú príbuzní. "Sľúbila som, že to nikomu nepoviem. Je medzi nami 33-ročný vekový rozdiel. Sme spolu šťastní napriek tomu, čo si ostatní ľudia myslia. Nevedela by som si predstaviť svoj život, keby sme sa nikdy nestretli," hovorí  dievčina. Podľa nej sú si s Michaelom zároveň najlepšími priateľmi. "Máme mačku. Sme šťastnejší a sme si bližší ako kedykoľvek predtým." 

Jej video nazbieralo viac ako 700 000 pozretí a množstvo komentárov. "Myslel som si, že to bol tvoj otec, kým som sa pozrel na titulok," napísal bez okolkov jeden chlapík. Ďalší užívateľ sa dokonca domnieval, že Michael je Nicolin dedko. "Nie. Toto jednoducho nie je správne," napísal niekto iný.

Viac o téme: MilenciVekový rozdiel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu