Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Učiteľka (25) pohoršuje ľudí: Keď uvideli, čo nosí do práce... pozrite od pása dolu!

(Zdroj: TikTok/victoriaren97)

EDINBURGH - Mladá učiteľka zo Škótska sa na sociálnych sieťach dočkala rozdielnych názorov na svoje outfity, ktoré má oblečené počas vyučovania. Mnoho užívateľov TikToku tvrdí, že sukne, ktoré nosí, sú príliš krátke. Žena však vysvetlila, že vždy svoje oblečenie prispôsobuje triede, v ktorej učí. Iným sa jej štýl veľmi páči.

Dvadsaťpäťročná Victoria, ktorá učí biológiu na strednej škole, zverejňuje na TikToku videá so svojimi učiteľskými outfitmi. Ide väčšinou o mini sukne alebo košeľové šaty. Mnohí užívatelia si myslia, že takéto oblečenie je pre pedagogičku nevhodné a skritizovali ju. 

@victoriaren97 Another week of teacher fits 🥰 very varied this week 🌈! #teachersoftiktok #teacherfashion #teacher #teacheroutfit #ootd #teachertok ♬ CUFF IT - Beyoncé

"Keby sme toto nosili do školy, jednoducho by sme boli všetci vyhodení," napísal jeden z komentujúcich. "Milujem vaše oblečenie, ale stále by som mala paranoju, že odhalím to, čo nechcem," poznamenala istá žena. 

Na základe komentárov Victoria uviedla, že vedenie školy, v ktorej pracuje, je pomerne benevolentné, pokiaľ ide o pravidlá obliekania a väčšina zamestnankýň nosí kratšie sukne. Ďalej ale priznala, že si je vedomá toho, čo má na sebe v závislosti od triedy, kde učí. Niektorým ľuďom sa napriek všetkým výhradám učiteľkine outfity páčia. "Páči sa mi váš šatník. Vždy od vás beriem inšpiráciu na moje vyučovanie," povedala iná učiteľka. "Ste nádherná a idú z vás dobré vibrácie," dodal iný komentujúci.

Viac o téme: Učiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu