Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO ruskej političky sa stali hitom: No schválne, koho vám pripomína?

(Zdroj: profimedia.sk)

KHAKASSIE - Fotografie Valentiny Petrenkovej, bývalej senátorky ruskej republiky Chakasko na južnej Sibíri, obleteli Twitter. Je na nich totiž zachytená s neortodoxným účesom na hlave pripomínajúcim ten, ktorý nosí aj známa postavička z obľúbeného animovaného seriálu.

Mémy o Petrenkovej sa okamžite uchytili. Niektoré naznačujú, že jej vlasy sú cítiacou bytosťou. Fascinácia jej vlasmi pokračuje a je bolestivou témou aj pre Petrenkovú, ktorá hovorí, že svoj vzhľad musela pravidelne riešiť.

"Som tak unavená z odpovedí na tieto otázky," uviedla politička narodená v Kazachstane pre rádio Echo Moskvy v roku 2015, píše portál New York Post. "Mám len kučeravé vlasy. Zdvihnem ich hore pomocou sponiek do vlasov, to je všetko." 

V roku 2012 sa Petrenková vyjadrila k zákonodarcom, ktorí uvažujú o presadzovaní pravidiel obliekania pre členov Rady federácie, ktoré konzultovali s módnymi návrhármi. "Hovoriť nám, ako sa máme obliekať, zachádza príliš ďaleko. Nikto z nás sa neoblieka ostentatívne, napríklad na stretnutia nosím čierny oblek. Nemyslím si, že musím počúvať, čo hovoria módni dizajnéri," tvrdila. 

Viac o téme: účesPolitičkaVlasy Valentina Peterenkova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu