Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pikantné odhalenie o obľúbenom seriáli Scooby-Doo: Tvorcovia potvrdili to, čo niektorí diváci tušili

Warner Bros
Warner Bros (Zdroj: Warner Bros)

NEW YORK - Velma je oficiálne lesba. Neprezrádzajú to nielen ukážky z pripravovaného filmu "Trick or Treat Scooby-Doo", ale aj samotní tvorcovia. Pre niektorých fanúšikov tejto animovanej série to zrejme bude prekvapenie, pre iných, naopak, nie.

Medzi fanúšikmi a kreatívcami obľúbenej kreslenky Scooby-Doo sa už dlho povráva, že postavička Velma je lesba. Ako uvádza Variety aj James Gunn, ktorý napísal akčnú adaptáciu Scooby-Doo v rokoch 2002 a 2004 a Tony Cervone, dohliadajúci producent, autori potvrdili sexuálnu orientáciu postavy. Nikdy sa im to však nepodarilo uviesť na plátno.

Už v roku 2020 Gunn tweetoval o tom, ako štúdio nebolo spokojné s pôvodným scenárom, ktorý pre sexuálnu orientáciu stále menili. Producent Cervone na Instagrame tvrdil, že Velma v časti "Mystery Incorporated" nie je bisexuálna, ale lesbička. Chodila síce so Shaggym, ale vo vzťahu nebola spokojná.

V novej časti sa Velma stretne s postavou Marcie a diváci tak budú môcť sledovať lásku medzi rovnakým pohlavím. "Nemusí sa vám to páčiť, ale to bol náš zámer," dodáva Cervone.

Viac o téme: RozprávkaLesbičkaLesbaScooby-Doo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu