Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zhrozená hviezda OnlyFans: Dôchodcovia majú viac sexu ako ona! Prezradila detaily

(Zdroj: Getty Images, TikTok/shortyshirls)

GOLD COAST - Hviezda OnlyFans na TikToku vyjadrila svoje obavy, že ľudia v domovoch dôchodcov majú viac sexu ako ona. Povedala jej o tom priateľka. Predtým ani len netušila, že sa takýmto radovánkam venujú aj starší ľudia. Niekoľko zamestnancov domovov dôchodcov potvrdilo, že je to skutočne pravda.

Annabelle Knightová z austrálskeho Gold Coast bola ohromená po tom, čo jej priateľka, ktorá pracuje v dome dôchodcov, povedala, že dôchodcovia si radi užívajú sex. Vysvetlila jej, že sa v domove dôchodcov niekedy cíti, akoby bola opäť na strednej škole. To hviezdu Only Fans zaujalo – podľa jej slov majú títo dôchodcovia aktívnejší sexuálny život než ona. 

„Moja kamarátka mi povedala, že pracuje v domove dôchodcov. Lietajú im tam hormóny hore-dole. Vkradnú sa do svojich izieb a jednoducho idú na vec! Som si celkom istá, že títo dôchodcovia majú viac sexu ako ja,“ uviedla Knightová vo videu, ktoré získalo viac ako 74 000 pozitívnych reakcií.

Modelka vo videu, ktoré zdieľala v sobotu 1. októbra, tiež priznala, že si myslela, že sexu sa venujú len mladí ľudia a netušila, že dôchodcovia na to ešte majú energiu. „Myslela som si, že keď človek zostarne, už nemá chuť na sex. Ani neviem, ako to títo ľudia môžu robiť, musia niečo brať,“ uviedla Knightová. 

Niekoľko zamestnancov domovov dôchodcov v komentároch potvrdilo, že tieto klebety sú pravdivé. „Videl som to počas môjho prvého ošetrovateľského pobytu,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Áno, nočná smena končí, keď zazvonia všetky bzučiaky a vkradnú sa do svojich izieb,“ prezradila nemenovaná opatrovateľka. 

Viac o téme: SexDomov dôchodcovOnlyFans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu