Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Bizarný odkaz: Frustrovaný anonym to nevydržal a vybuchol: TOTO nie je elektromobil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Nie je elektromobil ako elektromobil. Automobilov na čistú elektrickú energiu pribúda každým dňom, no dobíjacích staníc by niekde privítali určite viac. Podobný prípad sa stal aj na britských ostrovoch, kde sa počas nabíjania vozidla objavil na čelnom skle zaujímavý odkaz pre majiteľa.

Vodič auta zaparkoval na mieste pre dobíjanie elektromobilov a začal ho nabíjať hoci bolo hybridný plug-in. Niekto z okoloidúcich si to všimol a nechal majiteľovi na čelnom skle zaujímavý odkaz: "Toto nie je elektromobil. Predpokladám, že keď ste prechladnutý, tak parkujete na vyhradenom mieste pre invalidov." 

Pod odkaz sa nikto nepodpísal a jeho autor nespomenul ani svoje krstné meno. Na sociálnej sieti Reddit sa objavil pod profilom r/funny, uvádza Daily Star. Do dnešného dňa sa k nemu vyjadrilo viac ako 4 200 ľudí. Mnohí nevedeli pochopiť, ako niekto mal čas zapodievať sa niečím takýmto a napísať odkaz človeku, ktorého ani nepozná. 

Nevedeli to pochopiť

"Neviem pochopiť ľudí, ktorí chcú poúčať každého okolo seba," vyjadril sa niekto, zatiaľ čo iný komentujúci poukázal na to, že autor odkazu chcel zrejme znepríjemniť niekomu deň. "Takéto niečo sa dá napísať aj na záchod a bude to mať rovnakú výpovednú hodnotu," dodal. Tretí komentujúci s ním súhlasil a dodal: "Táto osoba musí mať veľmi nudný život, keď nosí so sebou malé lístky, na ktoré píše upozornenia pre ostatných. Musel na to vynaložiť veľa energie." 

Mal pravdu?

Iná skupina ľudí sa však prikláňala na stranu anonyma. Poukazovali na automobily BEV (elektrický pohon), ktoré jazdia čisto na elektrickú energiu a sú odkázané len na dobíjacie stanice. Naproti tomu autá s označením PHEV (plug-in hybrid) môžu jazdiť aj na klasické palivo. "Chápem frustráciu autora tohto odkazu. Pre automobily PHEV je elektrina skôr bonus ako potreba," zatiaľ čo ďalší poznamenal, že tiež má PHEV auto a ešte nikdy nepoužil verejnú dobíjaciu stanicu. 


 

Viac o téme: LondýnVeľká BritániaElektromobilyPlug-in hybridDobíjacie stanice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu