Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nie je darček ako darček: Tento otec kúpil novorodenému synovi ...uff! Nerozmaznáva svoje deti trochu?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Otec siedmich detí prehovoril o kontroverznom darčeku, ktorý kúpil svojmu novonarodenému synovi – vlastnú jachtu. Podľa mužových slov chcel poskytnúť synovi rovnaký štart do života ako ostatným deťom. Jeho dvojročná dcéra má dokonca osobného kuchára a kaderníka a vždy dostane to, čo si želá.

51-ročný Barrie Drewitt-Barlow a jeho 27-ročný snúbenec Scott Hutchinson privítali 12. augusta syna menom Romeo Tarquin, ktorého porodila náhradná matka. Otcovia však ani na chvíľu nestrácali čas a rozhodli sa, že svojho syna poriadna rozmaznajú.

Barrie je otcom siedmich detí a jeho najstaršia dcéra, 21-ročná Saffron, dopriala svojmu novému bračekovi dizajnový šatník v hodnote 30 000 libier (34 750 eur), ktorý je až po okraj nabitý vecami značky Gucci, Versace či Dior.

Nie je darček ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Barrie sa so Scottom, ktorý v minulosti chodil so Saffron, dal dokopy po rozvode s jeho dnes už ex-manželom Tonym Drewittom-Barlowom. Barrie a 56-ročný Tony majú spoločný majetok vo výške 175 miliónov libier (203 miliónov eur) a o svoje bohatstvo sa delia aj po rozchode, čím zabezpečujú, že ich deti žijú v luxuse.

„Práve sme minuli 2,5 milióna libier (2,9 milióna eur) na jachtu pre Romea a pomenovali sme ju po ňom. Momentálne je Saffron v Miami, kde sa presťahovala so svojím novým priateľom a mieri na dva týždne na Kubu a okolité ostrovy,“ uviedol Barrie.

Vysvetlil, že svojmu novorodenému synovi chce poskytnúť rovnaký štart do života ako ostatným deťom, a preto pre neho zriadili zverenecký fond. „Tony mu daroval 1 milión libier (1,16 milióna eur) a ja som sumu dorovnal. V priebehu niekoľkých nasledujúcich rokov mu samozrejme vytvoríme pekné portfólio majetku,“ dodal Barrie.

Nie je darček ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Ich dvojročná dcéra Valentina si podľa Barrieho užíva luxusný životný štýl a vždy dostane všetko, po čom jej srdce túži. „Má osobného kuchára, celú herňu plnú najnovších hračiek, opatrovateľku na plný úväzok a tím zamestnancov, ktorí sa starajú o všetky jej potreby, vrátane kaderníctva a stylingu. Je to dokonalé ockovo dievča, úplná princezná,“ prezradil Barrie.

Napriek tomu, že ho narodenie ďalšieho syna veľmi potešilo, prehlásil, že Romeo je jeho posledným dieťaťom a žiadne ďalšie už neplánuje. 

Viac o téme: DetiOtecDarček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu