Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jednoduchý a lacný spôsob, ako dôkladne vyčistiť vašu chladničku! Bude ako nová

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/ mama_mila)

MELBOURNE – Matka dvoch detí sa na sociálnej sieti podelila, ako vyčistiť chladničku lacným, po domácky vyrobeným čistiacim prostriedkom tak, aby voňala a vyzerala ako nová.

Chantel Mila, ktorá sa s 1,3 milióna sledovateľmi stala jednou z najobľúbenejších influenceriek na upratovanie a radí ako rýchlo a lacno vyčistiť domácnosť, sa tentokrát vrhla na chladničku.

@mama_mila_ How satisfying is a fridge clean + restock? 😍 #fridgerestock #fridgeclean #hometips ♬ original sound - ALTÉGO

Vo videu, ktoré videlo takmer pol milióna užívateľov, rozoberá chladničku a čistí ju kúsok po kúsku. Potom, čo sa zbavila všetkých starých fliaš a zaváranín, vyčistila celý vnútorný priestor s čistiacim prostriedkom na riad a utrela ho do sucha. Na všetky záhyby použila starú zubnú kefku.

Na vnútorné police potom použila vlastnoručne vyrobený domáci čistiaci prostriedok z bieleho octu, vody a vanilkového extraktu. Táto zmes je podľa jej slov výborná na odstránenie nečistôt, police budú lesklé a zároveň voňavé. Prezradila aj presný pomer: 1 šálka vody, polovica šálky bieleho octu a 2 čajové lyžičky vanilkového extraktu.

Viac o téme: DomácnosťČistiaci prostriedokTipy do kuchyne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu