Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zabudnite na sušičku, skúste TOTO! Lacnejší spôsob, ako sušiť v zime bielizeň!

(Zdroj: Getty Images)

BRITÁNIA – Obyvatelia Británie vynašli lacnejší spôsob ako sušiť bielizeň. Keďže ich ceny energií majú v nastávajúcej zime narásť o 80% a domácnosti sa obávajú zvýšených nákladov, vynašli sa.

Fanúšikovia okolo známej britskej influencerky "Mrs Hinch", ktorá radí ako si z upratovania urobiť zábavu sa zdôverili so zaujímavým tipom. Na sociálnej sieti si poradila skupina ľudí, ako ušetriť peniaze v nastávajúcej zime za sušenie. V Británii sú aj kvôli daždivému počasiu veľmi obľúbené sušičky bielizne, a keďže náklady na energie majú len rásť, vynašli spôsob, ako to urobiť lacnejšie a rýchlejšie.

Vypočítali, že priemerná spotreba jedného cyklu sušičky stojí približne 1,70 eur. V závislosti od množstva spustených cyklov počas roka hovoria dokonca o nákladoch za zimnú sezónu približne 200 eur. Našli však inú alternatívu. Jedno sušenie by vás mohlo vyjsť na 7 pencí, v prepočte na 0,30 centov.

Stovky používateľov sa teda zhodli v jednom. Skúste sušičku vymeniť za odvlhčovač. Niektorí dokonca poznamenali, že si kúpili dva a stále to je výhodnejšie  z hľadiska financií ako zapnúť sušičku.

Iná používateľka napísala komentár, že do sušičky zvykne dávať už len objemné veci, ako napríklad posteľnú bielizeň. Zvyšné veci vždy rýchlejšie a lacnejšie usuší pomoc klasického sušiaka a odvlhčovača v jeho blízkosti.

Viac o téme: Šetrenie energií
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu