Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík si chcel zmerať penis, strčil si tam....TO snáď nie?! Lekári mali čo robiť, aby mu pomohli

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Tínedžer si do vnútra penisu zaviedol USB kábel, lekári ho odtiaľ museli chirurgicky odstrániť. Chlapec sa údajne pokúšal zmerať vnútornú stranu svojich genitálií v rámci bizarného sexuálneho experimentu. Lekári prezradili, že ľudia si do svojich močových mechúrov vkladajú cudzie predmety z mnohých dôvodov.

15-ročný chlapec sa údajne pokúšal zmerať vnútornú stranu svojich genitálií s USB káblom v rámci bizarného „sexuálneho experimentu“. Kábel si preto zaviedol do penisu, no nedokázal ho odtiaľ vytiahnuť. Skončil preto v nemocnici, kde sa ho lekárom podarilo odstrániť až po chirurgickom zákroku, píše The Mirror. 

Mladík si spočiatku všimol krv v moči. Keď ho mama prinútila zájsť do nemocnice, priznal sa, čo v skutočnosti urobil. Bizarný incident bol zdokumentovaný v urologickej správe v novembri 2021. Lekári v správe uviedli, že dva USB porty sa nachádzali v otvore do močovej trubice, kým káble boli ešte stále v trubici. Pacient bol inak úplne zdravý.

Mladík si chcel zmerať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: pixabay.com)

Lekári nemohli odstrániť kábel jednoduchým zákrokom, pretože bol príliš zauzlený. Chlapec preto musel podstúpiť operáciu. Odborníci urobili rez medzi chlapcovými pohlavnými orgánmi a konečníkom, aby sa dostali ku káblu. Následne pacientovi namontovali katéter, aby mohol močiť.

Tínedžer sa rýchlo uzdravil a napokon ho z nemocnice prepustili. O 14 dní mu lekári odstránili aj katéter. Aj naďalej však bude musieť chodiť na lekárske vyšetrenia, pretože mu hrozí vznik dlhodobého poškodenia močovej trubice.

Mladík si chcel zmerať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Aj keď to môže znieť bizarne, lekári sa s podobnými prípadmi stretávajú často. „Sexuálne experimenty a uspokojenie, ako aj základné duševné poruchy, sa považujú za hlavné príčiny zadržaných cudzích tiel v močovej trubici a močovom mechúre,“ uviedli urológovia.

„V závislosti od mechanizmu vloženia, veľkosti a tvaru objektu môžu spôsobiť oneskorené komplikácie, najmä opakujúce sa infekcie močových ciest, obmedzenia vo vyprázdňovaní a perforáciu močového mechúra, ktoré môžu vyžadovať rozsiahlejšie chirurgické zákroky,“ dodali lekári. 

Viac o téme: PenisUSB kábel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu