Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Známa firma, ktorá obchoduje s kryptomenami poslala peniaze nesprávnej osobe: Žena musí vrátiť 10 miliónov!

(Zdroj: Getty Images)

MELBOURNE - Thevamanogari Manivelová, dostala od známej austrálskej spoločnosti obchodujúcej s kryptomenami refundáciu 10 miliónov austrálskych dolárov. Potom, čo si kúpila dom a peniaze rozdala, zistili, že došlo k chybe.

Keď sa spoločnosť v máji v roku 2021 pokúsila vrátiť pani Manivelovej 100 austrálskych dolárov, poplietli si adresátov a do platobných údajov zadali zlú sumu.

Potom, čo si so sestrou kúpila luxusný dom za 1,35 milióna, o 7 mesiacov neskôr pri audite prišli na chybu, že peniaze žene nepatria, informoval DailyMail.

Keď sa ju spoločnosť snažila kontaktovať, aby peniaze vrátila, zistili, že pani si už kúpila luxusný dom a zvyšné peniaze previedla na iné účty vrátane svojej dcéry. Dom na melbournskom predmestí, ktorý má štyri kúpeľne, domácu posilňovňu a kino, kúpili 3. februára, informoval Herald Sun.

Spoločnosť Crypto.com následne podnikla právne kroky proti pani Manivelovej a jej sestre Thilagavathy Gangadory, na ktorú luxusné sídlo prepísala.

Údajne sa však sestry ani ich právnici na súd ani nedostavili.

Sudkyňa dodala, že „neodpovedala na žiadnu korešpondenciu od právnych zástupcov (Crypto.com)“ a že „výsledkom nedostavenia sa je, že obvinenia v žalobe sa považujú za uznané“.

Žena tak musí spoločnosti vrátiť všetky peniaze aj s úrokmi a súdnymi trovami.

Viac o téme: AustráliaKryptomeny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu