Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vodič unikal pred hliadkou: Muž sa bránil, ako len vedel: Po policajtoch hodil vibrátor

Policajti našli počas vyšetrovania aj vibrátor. Zobraziť galériu (2)
Policajti našli počas vyšetrovania aj vibrátor. (Zdroj: Policie ČR)

ŠUMPERK - Českí policajti v stredu hliadkovali v obci Sobotín. Chceli zastaviť a skontrolovať aj motocykel Kawasaki. Rozbehli sa za ním a použili výstražné aj svetelné znamenie. Vodič však namiesto zastavenia zvýšil rýchlosť.

„Počas krátkeho prenasledovania mal najprv v jednej chvíli odhodiť do trávnatého porastu neznámy predmet a krátko nato zastaviť v Sobotíne pri jednom z domov. Tu položil motorku na pravý bok a po zložení prilby vbehol cez odomknutú bránku na príslušný pozemok,“ uviedla podľa olomoucky.report.cz policajná hovorkyňa Petra Vaňharová.

Potom dokonca chcel zaútočiť na policajta železným pásom. Ten ho so zbraňou v ruke vyzval, aby s tým prestal. "Muž však nezareagoval zodpovedajúcim spôsobom a k spolupráci ho prinútil až varovný výstrel zo služobnej zbrane," vysvetlila hovorkyňa.

Policajti počas bližšieho skúmania zistili, že vodič mal zákaz viesť všetky motorové vozidlá do marca 2025. Strážcovia zákona tiež objavili, že na motocykli došlo k úprave znakov registračných značiek.

Vodič unikal pred hliadkou:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Policie ČR)

„Okrem iného došlo aj na prehliadku miesta, kde prenasledovaný muž za jazdy odhodil neznámy predmet. Na prekvapenie samotných policajtov tu našli gélový vibrátor,“ informovala hovorkyňa Vaňharová. Vodičovi teraz hrozia pre podozrenie z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutiadva tri roky väzenia.

Viac o téme: MotocykelVibrátorPrenasledovaniePolícia Zákaz šoférovania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu