Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Manželia zúria: Medveď si otvoril dvere ich auta a zostal tam celú noc! Totálna skaza, môžu kupovať nové

(Zdroj: Youtube/Le Parisien)

RED LODGE - Vo vnútri auta manželského páru z amerického štátu Montana zostala uväznená medvedia samica. Jej osemhodinový pobyt zanechal v interiéri vozidla žalostné následky, ktoré bezradná dvojica zdokumentovala na sociálnej sieti.

Užívatelia Facebooku majú možnosť pozrieť si fotografie Subaru, v ktorom strávila noc medvedica. Auto patrí Mikeovi a Marii Pilatiovým z Red Lodge v Montane.  Podľa ich slov si šelma otvorila dvere  auta, ktoré bolo zaparkované pred domom a tie sa následne zabuchli. Vonku však zostali jej mláďatá, takže sa snažila vyjsť von, pričom kompletne zničila interiér vozidla. 

Manželia uviedli, že sa večer spustil autoalarm, takže rýchlo zistili, čo sa stalo. "Zavolali sme na oddelenie šerifa a oznámili, že sa do nášho auta vlámal medveď," povedal Mike televízii KTVQ. Následne ich spojili s pracovníkmi spoločnosti Montana Fish Wildlife a Parks (FWP), ktorí sľúbili, že k nim niekoho pošlú.  Zrejme však nepochopili, že medvedica je zatvorená vo vnútri auta, takže treba zasiahnuť čo najskôr. 

Po dlhom a zbytočnom čakaní na pomoc z FWP nakoniec Pilati vyriešil situáciu sám. Otvoril vozidlo z bezpečnej vzdialenosti pomocou dlhého obuváku a vyslobodil medvediu matku von. "Naše auto je teraz Su-bear-ru," okomentovala Maria zábery zdemolovaného interiéru, z ktorého sa podľa slov manželov šíri príšerný zápach.

Viac o téme: MedveďVlámanieMontana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu