Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Brunetka (32) odparkovala v garáži na tri týždne svoje audi: Po návrate zažila otrasný šok

(Zdroj: TikTok/jessdavisaust)

SYDNEY - Žena, ktorá odparkovala svoje auto na tri týždne v garáži, zostala v šoku, keď sa vrátila. Volant, riadiacu páku aj sedadlo interiéru jej audiny totiž pokrývala nepríjemne páchnuca pleseň. Aj po vyčistení je vraj v aute cítiť nepríjemný zápach. TikTokerka je zúfalá, doposiaľ netušila, že sa niečo takéto môže stať.

Tridsaťročná modelka Jess Davisová z austrálskeho Sydney zverejnila video s pochmúrnym príbehom na TikToku. "OK, nemôžem uveriť, že sa to stalo. Nešoférovala som auto tri týždne a keď sme ho dnes otvorili, našli sme toto," uviedla. Následne otvorila vozidlo a na záberoch bolo vidno, ako pleseň pokrýva volant, riadiacu páku aj sedadlo. "Pestujem dažďový prales v mojom aute a ani neviem, čo mám robiť," dodala zhrozená Davisová. 

Auto v takomto stave našiel jej partner Tyson Hoffman. "Prišiel hore a povedal: ‚Hej, zlatko, v tvojom aute je niečo naozaj divné. Nie som si istý, čo sa s tým deje.‘ Trochu som čakala, že to bude had alebo nejaké zviera. Keď som konečne zišla dole a videla som, čo tam je, bola som šokovaná. Nikdy predtým som nepočula, že by sa niečo takéto stalo," pokračuje Austrálčanka. Hoffman si nasadil respirátor a vyčistil pleseň, ako sa len dalo, aby mohol riadiť vozidlo. Stále to ale vo vnútri smrdí. 

Dvojica sa nedávno presťahovala do Sydney z Adelaide, aby dohliadla na expanziu ich siete reštaurácií Mr Potato. Jess sa domnieva, že príčinou vzniku plesní je zmena počasia. Neskôr sa dopočula, že ide o bežný jav, ktorý sa deje po celom svete. Auto šoférovala len raz, odkedy ho vyčistila, a musela nechať okná stiahnuté, pretože interiér aj naďalej nepríjemne páchol. "Určite to musíme znova vyčistiť, alebo s tým urobiť niečo efektívnejšie. Alebo je to na úplný odpis," myslí si brunetka.  

Viac o téme: AudiAutoPleseň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu