Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Strašná smrť v soláriu: Žena (†30) chcela pred letom nabrať bronz, stalo sa jej to osudným

(Zdroj: Facebook/Piata Tauwhare)

SWANSEA - Tridsaťročná Britka zomrela necelý rok po tom, ako sa vydala za svoju životnú lásku. Stalo sa tak v soláriu, kde sa vybrala, aby pred letom nabrala trochu bronzu. Keď sa nevrátila domov a nedalo sa jej ani dovolať, rodina začala tušiť, že sa niečo stalo. Ich obavy sa, bohužiaľ, potvrdili.

Piata Tauwhareová bola v sobotu pred dvomi týždňami objednaná do stojatého solária v meste Swansea na jedenásťminútový pobyt. Krátko po vstupe ale skolabovala a padla na zem. Jej telo tam objavili až po dvoch hodinách. Podľa predbežných správ utrpela syndróm náhlej arytmickej smrti. "Piata bola tá najúžasnejšia osoba na svete. Robila zo mňa lepšieho človeka. Mali sme spolu veľa plánov, toľko sme toho chceli podniknúť," povedal užialený manžel Ifan. 

 

A woman who died in a tanning salon has been described as "the most generous person you could ever meet" by her...

Posted by Wales Updates on Thursday, June 2, 2022

Že niečo nie je v poriadku, si rodina uvedomila, keď sa mladá žena nevracala domov ani nezdvíhala telefón. Ifan preto poprosil svoju mamu Emmu, aby zašla do solária a zistila, či si tam náhodou Piata nezabudla mobil. Tej zamestnanec potvrdil, že Tauwhareová tam naozaj bola. Emma vošla do solária, kde mala Piata absolvovať procedúru, ale bola prázdna. Odišla preto preč. 

Ešte však za ňou stihol vybehnúť dotyčný pracovník, aby jej povedal, že Piata bola v inej miestnosti, ktorá je zamknutá. Po chvíli sa im ju násilím podarilo otvoriť. Čakal na nich otrasný pohľad - Emma tam našla svoju nevestu ležať mŕtvu na zemi. Privolaní lekári sa ju hodinu snažili oživiť, no márne. Rodina sa teraz snaží vyzbierať peniaze na to, aby mohli Piatu letecky previezť na Nový Zéland, odkiaľ pochádza, aby mohli zorganizovať tradičný maorský pohreb. 

"Polícia južného Walesu bola privolaná na miesto 28. mája okolo štvrtej hodiny popoludní. Už sa tam nachádzali záchranné zložky. Nezaznamenali sme žiadne podozrivé okolnosti prípadu. Bol preto odovzdaný koronerovi," informoval detektív inšpektor Gareth Jones. 

Viac o téme: SoláriumOpaľovanieSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu