Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Poburujúce VIDEO z lietadla: Pobili sa dvaja bratia, jeden omočil druhého, skrotila ich až polícia

Jedného z bratov musela odvliecť preč polícia Zobraziť galériu (2)
Jedného z bratov musela odvliecť preč polícia (Zdroj: Youtube/Awami Khayalat Official)

LONDÝN - Pasažieri tohto letu budú ešte dlho spomínať na situáciu, ktorá sa odohrala priamo pred ich očami. Drobná potýčka prebehne medzi súrodencami asi v každej rodine, ale to, čo sa dohralo na palube stroja leteckej spoločnosti Jet2, nemá obdobu.

Na palube lietadla smerujúceho z Londýna na Krétu sa odohral šokujúci incident. Jeden z cestujúcich sa správal už nejaký čas vulgárne a vyvrcholilo to omočením a pästným súbojom s jeho vlastným bratom. Zásah policajtov bol preto viac ako potrebný.  

Alfiemu a Kennethovi Springthorpovcom udelila letecká spoločnosť pokutu 50 000 libier (58 000 eur). Istý pasažier zachytil na videu, ako jedného z bratov odnášajú grécki policajti do zadnej časti lietadla. Muž sa ledva dokázal postaviť. Ďalej vidno, ako policajt v civile kráča za hlučným pasažierom, aby pomohol svojmu kolegovi dostať dotyčného z lietadla. Pilot bol dokonca nútený odkloniť let na Korfu, aby polícia mohla bratov zadržať. 

Jeden z cestujúcich sa vyjadril, že letecký personál našiel prázdnu fľašu od vodky pod sedadlami, na ktorých bratia sedeli. Viac ako dvesto pasažierov muselo pre incident rátať s vyše štvorhodinovým zdržaním. Veľa z nich zostalo na Kréte aj nasledujúci deň, pričom aerolinky im museli zabezpečiť náhradné ubytovanie.

Poburujúce VIDEO z lietadla:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Springthorpovci okrem pokuty dostali doživotný zákaz prepravovať sa spoločnosťou Jet2. Svojím správaním spôsobili na palube lietadla škody na majetku a správali sa agresívne a násilnícky. "Súboj počas letu Jet2. Jeden brat omočil toho druhého, pretože je príliš opitý na to, aby išiel na WC. Vôbec ma to neprekvapuje, keď v lietadle vypil 1,5 litra vodky Ciroc."

Situácia z pohľadu cestujúceho

Asi dve a pol hodiny po lete som čakal na toaletu a starší brat sa postavil, no bol taký opitý, že nemohol stáť, potreboval záchod, ale v opitosti ocikal mladšieho brata, ktorý ho následne zasiahol päsťou a začala sa bitka.

Žena na sedadle vpredu držala dieťa a dostala zásah, takže sme ju všetci vytiahli odtiaľ preč a snažili sa bratov od seba rozdeliť. Palubný personál vyzval všetkých mužov v lietadle, aby prišli pomôcť a posadili sa okolo bratov. Tí však naďalej po sebe kričali. Pilot nemal inú možnosť, museli sme sa odkloniť na Korfu, kde nastúpila grécka polícia. Mladší brat a jeho mama opustili lietadlo a staršieho brata spútali a vytiahli z lietadla, pretože odmietol odísť a nemohol stáť. Potom sme čakali tri a pol hodiny, kým sme opäť vzlietli. Hlavný palubný personál totiž išiel vypovedať na policajnú stanicu. Matka dvoch násilníckych bratov sa vrátila do lietadla a pokračovali sme v lete.

Viac o téme: AlkoholLietadloBitkaPolícia GréckoVeľká BritániaJet2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu