Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manžel učiteľky (26) narazil na sex správy v jej tablete: Veď ona spáva so svojou študentkou!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HERMITAGE - Vydatú učiteľku na strednej škole v Pensylvánii zatkli za sexuálny pomer so študentkou. Na nelegálny vzťah upozornil manžel hriešnice, ktorý si všimol podozrivé správy v jej iPade. Učiteľkin predchodca, ktorý viedol hudobný zbor, tiež čelí obvineniam so sexuálneho zneužívania študentov.

Oliviu Ortzovú (26) tento týždeň zadržali kvôli sexuálnemu obťažovaniu. Ako vedúca hudobného zboru mala mať totiž pomer so 17-ročnou študentkou strednej školy v meste Wilmington. Pomer odhalil Ortzovej manžel, ktorý si po návrate z nedávnej cesty na Floridu všimol usvedčujúce správy na jej tablete. Okamžite o tom povedal riaditeľovi školy. Učiteľka bola suspendovaná 9. mája. 

 

Pennsylvania Olivia Ortz was arrested on charges of having sexual contact with a student after police say she was turned in by her husband:

Posted by Heavy.com on Thursday, May 19, 2022

Je pozoruhodné, že jej predchodca, vedúci hudobného zboru, 37-ročný Jonathan Priano, čelí podobným obvineniam zo sexuálneho zneužívania študentov. Údajne rád šteklil nohy študentov a mal k nim až nevhodne blízko. Jeho trestné konanie je v štádiu riešenia. 

Manžel učiteľky (26) narazil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Vyšetrovatelia na základe tipov od Olivinho manžela našli viac ako sto správ medzi vedúcou zboru a jej študentkou. Komunikovali najmä prostredníctvom aplikácie Spotify. Dvojica mala vymyslené heslo pre prípad, že by niekto odhalil ich nezákonné laškovanie. Nemenovaná študentka policajtom priznala, že išla do domu učiteľky, keď bol jej manžel preč, a že spolu mali niekoľkokrát sex. Tínedžerka ďalej uviedla, že stále komunikuje so svojou milenkou napriek jej obvineniu. Vraj sa veľmi milujú. Ortzová je v súčasnosti vo väznici v okrese Lawrence a jej ďalšie vypočutie je naplánované na 25. mája.

Viac o téme: SexUčiteľkaŠtudentkaPomer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu