Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Manželia sa ráno zobudili a zažili brutálny šok: Vedľa nich ležal... to vážne?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

OCOEE - Američanka Julie Thornton Johnsonová a jej manžel Jimmy zostali v šoku, keď našli ráno vo svojej posteli cudzieho psa. Pátranie po jeho majiteľovi sa skončilo úspešne. Dve rodiny psíčkarov, ktoré majú náhodou aj spoločné priezviská, sa navyše tešia na ďalšie, tentokrát už plánované stretnutie ich štvornohých miláčikov.

Keď v nedeľu 1. mája vychádzalo slnko, Jimmy upozornil manželku na prítomnosť psa v ich posteli. Nebola by na tom nič zvláštne, keby išlo o jedného z ich troch psov, ktorých majú vo svojom dome v meste Ocoee v štáte Tennessee. "Obaja sme sa prevrátili nabok a zbadali, že medzi nami leží 90-kilový pes, ktorý nie je náš. Mali by sme sa báť? Čo je ešte v našom dome?" zamýšľala sa Julie v to ráno. 

 

PUPDATE: Her name is Nala and her mom is on the way to get her. Good luck getting her out of my bed mam. It is...

Posted by Julie Thornton Johnson on Sunday, May 1, 2022

Päťročný kríženec pitbulla a labradora však vyzeral veľmi pokojne. Dokonca sa pritúlil k Jimmymu, akoby ho poznal. Manželia netušia, ako a kedy sa zviera dostalo do domu a nerozumejú ani tomu, prečo na jeho prítomnosť neupozornila trojica ich psov, ktorí štekajú vždy, keď sa len niečo mihne na príjazdovej ceste. O bizarnej situácii informovala Johnsonová na Facebooku a pod fotky psa pripísala, že toto je ten najpodivnejší príspevok, aký kedy zverejnila. 

Medzitým zhruba dva kilometre od ich domu navštívila jej menovkyňa Felecia Johnsonová svojich rodičov. V tom čase sa starali o sučku Nalu, ktorá patrila jej kamarátke. Zronení jej však oznámili, že im ušla počas večernej prechádzky a zatiaľ sa nevrátila. Vtom sa na Facebooku zobrazil Juliin príspevok a pes na fotkách sa nápadne podobal na stratenú sučku. Felecia okamžite reagovala na príspevok. Po tom, ako ženy spolu komunikovali, vysvitlo, že naozaj ide o Nalu. Jej dočasná panička si po ňu prišla k Johnsonovcom. Nale sa však veľmi nechcelo vstať z postele a museli ju trochu prehovárať, aby odišla. 

Príbeh sa teda skončil šťastne a manželia sú navyše radi, že rozšírili okruh nových známych. "Pokúsime sa naplánovať si schôdzku, aby sa naši psíkovia stretli a pohrali," povedala Julie. "Príbeh so šťastným koncom a množstvom humoru je presne to, čo ľudia práve teraz chcú. Deje sa toľko zlého a toto je zrejme to, čo mnohým pozdvihne náladu," doplnila Felecia. 

Viac o téme: PosteľPes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu