Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Dievčina si objednala z e-shopu biele bikiny: Keď zbadala, v akom stave prišli, naplo ju

(Zdroj: TikTok/nayelis.x)

NEW YORK - Negatívne skúsenosti týkajúce sa nákupu oblečenia cez e-shopy denne zaplavujú sociálnej siete. Zákazníci sa sťažujú na nesprávnu veľkosť, strih či farbu nezodpovedajúcu zobrazeniu na stránkach obchodu. Príspevok Nayelis Bidovej je tiež z tejto kategórie a okrem toho určite spĺňa aj pomenovanie "nechutný".

Bidová zverejnila vo svojom príspevku zábery bikín, ktoré si kúpila cez internet. Hneď na prvý pohľad každého upúta neprehliadnuteľný fľak v oblasti, ktorá sa dotýka intímnych partií. "Som žena a viem, ako vyzerá výtok a toto určite výtok je. Je hnusné, že mi to poslali v takomto stave," okomentovala Newyorčanka tovar, ktorý si objednala od spoločnosti Shein. Ide pritom o jej obľúbený e-shop, čo v nej umocnilo ešte väčšie sklamanie. "Je to neprofesionálne a som veľmi rozrušená." 

Nayelis ďalej pripomína, aké je dôležité oprať každé zakúpené oblečenie ešte predtým, než si ho prvýkrát dáme na seba. Čo sa však týka týchto plaviek, nevie si vraj predstaviť, že by si ich niekedy obliekla. Nemali ani visačku, takže je zjavné, že ich už predtým niekto nosil. 

@nayelis.x Reply to @nayelis.x #greenscreen here’s the update @shein_official ♬ original sound - Nayelis Bido

Viacero užívateliek uviedlo, že majú podobné skúsenosti. "Toto sa mi stalo minulý mesiac, ale s krvou. Kontaktovala som obchod, ale nikto to neriešil," napísala jedna. "Toto je dôvod, prečo periem každý kus oblečenia, ktorý si kúpim. Dokonca aj ponožky a samozrejme uteráky, prikrývky atď.," poznamenala ďalšia. Jedna osoba podotkla, že plavky, ktoré už boli raz predané a vrátené, by sa nemali ďalej predávať z bezpečnostných a hygienických dôvodov. Spoločnosť Shein ponúkla Bidovej 50-percentnú zľavu z nákupu, čo zákazníčka odmietla. 

Viac o téme: PlavkyBikinyE-shop
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu