Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Bezpečnostná kamera v Hollywoode zachytila výjav, ktorý by vydesil asi každého

(Zdroj: Youtube/FOX 11 Los Angeles )

LOS ANGELES - Obyvateľ Hollywoodu umiestnil pred domom kameru, ktorá nedávno zachytila nečakaný výjav. Na pozemku sa obšmietala puma. Domy v okolí kopcov Hollywoodu sú preto častokrát vybavené rôznymi bezpečnostnými prvkami. Niektorí obyvatelia si však z toho ťažkú hlavu nerobia.

Kevin Prince uviedol, že len nedávno spozoroval pumu, ako sa potuluje po štvrti Hollywood Hills. "Už môj prvý víkend, odkedy som sa sem presťahoval, bol veľmi zaujímavý. Keď som sa raz v noci vracal domov, zaparkoval som auto a pozrel sa na schody do môjho domu. Zbadal som niečo ako zlatého retrievera. Keď sa to začalo hýbať, pripomínalo mi to Mufasu z Levieho kráľa. Bol som si takmer istý, že je to lev," povedal v rozhovore pre televíznu stanicu KABC-TV. 

Prince sa teda rozhodol každú noc zapnúť kameru, ktorá monitorovala terasu jeho domu. Taktiež nechával aj zapnuté svetlo. Pokúšal sa zistiť, či nemohlo ísť o "P-22" - pumu americkú, ktorá sa preslávila na sociálnych sieťach. Pred desiatimi rokmi sa podarilo niekomu spraviť záber tejto šelmy s ikonickým nápisom "Hollywood" v pozadí.

"Pochádzam z New Yorku. Som zvyknutý na potkany, nie na pumy pred mojimi dverami. Prišiel som z betónovej džungle a sťahujem sa doslova do džungle. Toto miesto je šialené," pokračoval Kevin. 

Správa národných parkov potvrdila, že zviera na záberoch je skutočne P-22. Táto puma trávi väčšinu času v Národnej rekreačnej oblasti Santa Monica Mountain. Je o nej známe, že po nociach sa túla aj v obytných prímestských častiach Los Angeles.

Viac o téme: PumaBezpečnostná kameraLos Angeles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu