Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Influencerka (32) zverejnila dve FOTO, ktoré spravila v rozmedzí piatich minút: Vyrazila nimi dych

(Zdroj: Instagram/karinairby)

GOLD COAST - Zábery, ktoré mnohí zverejňujú na sociálnych sieťach, nie sú častokrát odrazom každodenného života. Influencerka ukázala, aký obrovský rozdiel je medzi realitou zobrazovanou na sociálnych sieťach a skutočnosťou. Svoje tvrdenie dokázala dvoma fotkami, pričom každá je zachytená z iného uhla.

Karina Irbyová z Austrálie, ktorá podporuje zdravý prístup k vlastnému telu, zverejňuje na svojich profiloch autentické fotografie. Austrálska návrhárka plaviek vo svojom najnovšom príspevku ukázala, ako môžete zmeniť svoj vzhľad prostredníctvom zmeny pózy. 

Urobila dva veľmi odlišné zábery v bikinách s odstupom piatich minút - na jednom z nich uvoľnila brucho a na druhom sebavedomo vystavila svoje krivky. "To, čo vidíte online, v porovnaní s tým, ako by som vyzerala, keby ste okolo mňa prešli na pláži. Fotografovanie je o uhloch! A toto je ukážkový príklad," napísala 32-ročná influencerka s tým, že miluje obe verzie seba samej. 

Jej príspevok získal 7700 pozitívnych reakcií a okomentovali ho desiatky užívateľov. Mnohí Karinu chválili za to, že je taká skutočná, pokiaľ ide o jej vzhľad a cíti sa pohodlne vo svojej vlastnej koži. "Vďaka tebe sa cítim oveľa lepšie vo svojom vlastnom tele," uviedla jedna z jej fanúšičiek. "Som chlap a musím povedať, že ste úplne úžasná. Nič na Instagrame nie je skutočné okrem vášho profilu. Pokračujte v tom," odkázal Irbyovej ďalší z komentujúcich. 

Viac o téme: PlavkyBikinyInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu