Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

VIDEO Mladomanželia vysolili za svadbu viac ako 41-tisíc: Z toho, čo spravili ich hostia, majú traumu

(Zdroj: TikTok/nisrinasayeed)

LONDÝN - Nevesta Nisrina Sayeedová a jej novomanžel minuli na svoju svadbu obrovskú sumu peňazí. Veľkolepá rodinná oslava sa ale nakoniec skončila ešte skôr, ako začala. Rozčarovaná mladomanželka zdokumentovala kuriózny priebeh svadobnej hostiny v TikTok videu a vyvolala ním množstvo otázok.

Veľmi drahá a veľmi krátka. Presne taká bola svadba Nisriny Sayeedovej. "Premýšľam nad tým, že som ja, môj manžel (a moja rodina) minuli 35 000 libier (vyše 41 000 eur) na moju svadbu, len aby si ľudia so sebou vzali jedlo a zostali doslova 15 až 30 minút," objasňuje v príspevku svoje sklamanie. Manželov vraj tento zážitok priam traumatizoval. "Aká škoda pekných šiat a dekorácií," dodala nevesta. 

@nisrinasayeed If this goes viral, I'll spill the tea from the beginning of the story☕️ #covidwedding #weddingtiktok #failed #fyp ♬ Crazy - Patsy Cline

Pod videom sa objavili stovky komentárov. Užívateľov zaujímalo najmä to, prečo všetci zutekali od svadobného stola. Nisrina síce presne nevysvetlila, z akého dôvodu hostia tak rýchlo odišli, ale uviedla, že kvôli koronavírusu boli nútení na poslednú chvíľu presunúť termín svadby z víkendu na pracovný deň. 

Novomanželia mali smolu aj v tom, že ženíchova mama musela zostať v karanténe, takže vôbec neprišla. Sayeedová ale podľa svojich slov svadobný deň v žiadnom prípade neľutuje. "Vydala som sa za svojho najlepšieho priateľa a som veľmi vďačná za túto skúsenosť," zhodnotila. 

Viac o téme: SvadbaNevesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu