Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Mladík odhalil trik svojej mamy, ako šetrí na spotrebe plynu: Veď to nemá žiadnu logiku!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Gettyimages.com)

LONDÝN - Ceny energií a potravín budú aj v tomto roku stúpať. Ľudia preto vymýšľajú rôzne triky, ako čo najlepšie ušetriť. Jedna pani napríklad šetrí plyn spôsobom, ktorý podľa niektorých nemôže vôbec fungovať. Jej syn to dokonca zdieľal na sociálnej sieti, kde sa hneď vytvorili dva tábory ľudí.

S rastúcimi cenami sa ľudia vysporadúvajú rôznymi spôsobmi. Pri niektorých nových metódach šetrenia peňazí sa však zastavuje rozum. Video jedného užívateľa na TikToku posunulo túto tému na ešte vyššiu úroveň.  "Moji rodičia sa zbláznili. Mama zohrieva dva hrnce na jednej plynovej platničke," uvádza.

@westy_live my parents are wildin #lol #parents #mumsoftiktok #gloucestershire #shortking ♬ original sound - Westy

Mnohí ľudia tomuto spôsobu šetrenia neveria a podaktorí sa dokonca pod príspevok vyjadrili slovami, že "aké je to šetrenie, keď sa jedlo v hrnci zohrieva dvakrát tak dlho?" 

VIDEO Mladík odhalil trik
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Iný zase s humorom napísal, že mama chlapíka len chce, aby bolo všetko jedlo pripravené v rovnakom čase. Niekto to prirovnal k tankovaniu. "Toto je tá istá logika, ako keď ľudia tankujú ďalej od svojho bydliska kvôli lacnejšiemu benzínu." Našli sa však aj takí, ktorí takýto postup ohrievania jedla považujú za geniálny.

 

 

 

 

Viac o téme: PlynŠetrenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu