Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Influencerka pohoršuje na dovolenke miestnych: Jej FOTO hovorí za všetko, drsný odkaz!

(Zdroj: Instagram/mikaelatesta)

KOKOSOVÉ OSTROVY - Austrálska influencerka Mikaela Testaová aktuálne trávi dovolenku na ostrove v Indickom oceáne. Miestni obyvatelia však nemali pochopenie pre jej oblečenie a požiadali ju, aby si na verejnosti viac prekryla zadok. Kráska sa preto snažila splynúť s prostredím a kultúrou, čo ocenili viacerí jej priaznivci.

Kokosové ostrovy v Indickom oceáne sú aktuálnou cieľovou destináciou influencerky Mikaely Testaovej. Skromne odetá Austrálčanka obklopená exotickým prostredím zásobuje svoj profil na sociálnej sieti sériou fotografií a teší sa z priazne fanúšikov, ktorých má zhruba milión. S nadšením jej priaznivcov sa však nestotožňujú miestni obyvatelia, ktorí poukazujú najmä na jej minimalistické bikiny a žiadajú ju, aby si ich vyhrnula vyššie. 

"Pani z Airbnb, ktorá vlastní nehnuteľnosť, kde bývame, mala niekoľko hovorov od miestnych obyvateľov. Chcú, aby som si obliekla niečo kultúrne vhodnejšie, keďže tento ostrov je prevažne moslimský. Takže dnes sa zahaľujem, aby som prejavila rešpekt. Ich želania rešpektujem na sto percent," okomentovala príspevok, na ktorom pózuje nielen oblečená, ale aj so šatkou na hlave. 

Niektorí užívatelia však brunetku upozornili, že jej priliehavé šaty majú na bokoch veľké výrezy. "Ak sa zahaľujete, aby ste prejavili rešpekt, prečo si zakrývate iba vlasy?" pýta sa jeden z nich. "O čom to hovoríš, nič si nezakryla," zúri iný. Ďalší však Mikaelu obhajovali a ocenili, že sa aspoň snaží prejaviť rešpekt. "Ďakujem, že rešpektujete iné náboženstvá namiesto toho, aby ste hovorili, že je rok 2022," napísala jedna osoba. Napriek kritike si Mikaela naplno užíva exotiku so svojím priateľom Atisom Paulom, čo dokazujú viaceré zábery na Instagrame. 

Viac o téme: PlavkyBikinyInfluencerkaMikaela Testa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu