Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vodič sa vracal v noci domov: Počas jazdy mu skrížilo cestu... takmer dostal infarkt!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

STAVERTON - Niektoré sa na tomto svete sa dajú vysvetliť, iné, naopak, nie. Presvedčil sa o tom istý Brit, ktorý na diaľnici počas šoférovania uvidel čudné stvorenie. Podľa jeho slov bolo vysoké takmer dva metre, malo široké boky a ovisnuté plecia. Niektorí ľudia sa domnievajú, že išlo o mýtickú bytosť, tzv. Sasquatcha.

Obyvateľov v anglickom grófstve Northamptonshire vystrašila zvláštna 1,8-metrov vysoká postava, ktorú začali prezývať "kozí muž". Stalo sa tak na základe incidentu, ktorý sa stal na diaľnici A425 pri obci Staverton okolo druhej hodiny ráno v nedeľu 20. februára. Na online fóre Mumsnet to prezradil užívateľ známy ako GallopingHighRoad. 

"Boli sme na niekoľko nocí preč a vrátili sme sa dosť neskoro. Keď sme prichádzali domov, boli asi dve hodiny ráno. Išli sme po ceste A vo vidieckej oblasti, keď nám niečo skrížilo cestu asi na tri sekundy. Bolo to vysoké asi ako človek, malo to možno 1,8 metra alebo viac, krátke silné nohy a boky a zdalo sa, že sa pohybuje krúživým spôsobom," opísal stretnutie so záhadným tvorom. Podľa neho nemohlo ísť o jeleňa, pretože postava stála na dvoch nohách. "Na tomto konkrétnom mieste nie sú žiadne domy ani budovy, takže ani tie to nemohli byť," dodal.

Vodič sa vracal v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na druhý deň sa na miesto vrátil, nič a nikoho tam už ale nenašiel. Doposiaľ netuší, čo v skutočnosti videl. Obrátil sa preto na užívateľov. V komentároch sa objavili teórie, že by mohlo ísť o divokú zver, čo už autor príspevku ale predtým vylúčil. Ďalší sa ale domnievajú, že pri ceste sa objavilo mýtické stvorenie zvané Slenderman alebo Sasquatch, prípadne kríženec kozy s jeleňom. 

Viac o téme: Záhadné stvorenieSasquatch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu