Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Žena si náhodou pozrela VIDEO z domácej kamery: To, čo na nej zbadala, jej vyrazilo dych

(Zdroj: TikTok/kaylie271)

LAS VEGAS - Užívateľka sociálnej siete Kaylie tvrdí, že našla dôkaz o nevere svojho manžela. Objavila ho na bezpečnostnom zázname domácej kamery a neskôr ho zverejnila na TikToku. Jej príspevok zaznamenal už milióny pozretí a množstvo komentárov. V ďalšom videu vysvetlila, ako sa rozhodla postupovať ďalej.

Záznam z domácej bezpečnostnej kamery urýchlil v živote Kaylie Kristinovej z Las Vegas veľa vecí, pretože po jeho pozretí urobila radikálny životný krok.  Nakrútený bol v čase, keď bola na rodinnom výlete, na ktorý jej manžel odmietol ísť, pretože sa vraj cítil chorý. Na zázname však pôsobí až príliš zdravo a odprevádza z domu neznámu polonahú ženu. Vyjde ako prvý, aby overil, či je čistý vzduch a až potom dovolí žene, aby odišla. 

@kaylie271

##cheater ##garbage ##fyp

♬ original sound - Kay

Autorka príspevku je presvedčená o tom, že išlo o manželovu milenku. Bozk pri odchode a fakt, že mladík ženu ešte potom chytil za zadok, totiž hovorí za všetko. Mnohí užívatelia sa ironicky rozplývali nad tým, aká je technológia krásna a užitočná. 

@kaylie271

Mistress sneaking in. Can someone explain the weird time jump?##foryoupage ##cheater ##ringgirl ##ring ##update ##homewrecker ##cheatersgetcaught ##fyp

♬ original sound - Kay

Jeden z užívateľov Kristonovú povzbudil, že môže byť rada, že niekto za ňu vyniesol smeti. Iní si zas myslia, že ide o impulz, aby začala nový život. A očividne to aj urobila, pretože v aktuálnom príspevku prezradila, že s manželom už nebýva a žartovala, že "nebol práve najchytrejší, keď sa nechal prezradiť kamerou, ktorú sám nainštaloval". 

Viac o téme: ManželstvoNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu