Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Vodička vytočila ostatných na parkovisku: Urobiť to vám, ako by ste reagovali?

(Zdroj: TikTok/al1c1ama1)

BAMPTON - Na parkovisku v anglickom grófstve Oxfordshire došlo k nepríjemnému incidentu. Vodička bránila ostatným vo výjazde z parkoviska. Namiesto toho, aby sa posunula, narazila do jedného muža a adresovala mu nevhodný komentár. Viacerí užívatelia ženu spoznali, vraj ide o miestnu "legendu".

Vodička v čiernom hatchbacku Škoda bránila ostatným vo výjazde z parkovacieho miesta. Video, ktoré sa objavilo na TikToku, videli už viac ako štyri milióny ľudí. Začína sa záberom, na ktorých žena pomaly vráža do muža. Ten držal šálku kávy. "Čo je s tou ženou?" opýtal sa, keď začala pridávať plyn. Vodička sa potom nahnevane pristavila pri dvojici a stiahla okno. Nahnevaná ich poznámkami zakričala: "Stavím sa, že ste jedným z tých, ktorí na ňu idú zozadu." Následne sa zasmiala a odišla.

@al1c1ama1

#fyp#foryoupage#ImTheMainCharacter#karensgoingwild#karen

♬ original sound - Alicia_mA1

"To je absolútne šokujúce," reagoval muž. "Preboha, nie je to nechutné? Wow," pridala sa žena. Mnohí považujú incident za veselý. "Je to ikona, je to legenda," napísal jeden z užívateľov, pričom narážal na arogantnú vodičku. 

Viac o téme: ParkoviskoVodičkaHádka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu