Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Google Maps odhalili záhadu na berlínskom letisku: Ľudia sa pýtajú, čo to tam je?!

(Zdroj: Google Maps)

BERLÍN - Užívatelia Google máp zostali bezradní, keď zbadali dom postavený uprostred rušnej letiskovej dráhy v metropole Berlín. Príspevok získal množstvo komentárov, v ktorých sa ľudia snažili vysvetliť pôvod nehnuteľnosti. Jeden z komentujúcich uviedol, že by to mohla byť budova využívaná vojenským letectvom nacistického Nemecka.

Nemenovaný užívateľ zverejnil na Reddite uverejnil fotku domu nachádzajúceho sa na letisku Berlín Schönefeld, čo vyvolalo diskusiu o tom, na čo budova slúži. Ľudia zdieľali viacero teórií vrátane tej, že dom predtým slúžila ako policajná stanica alebo ho používalo vojenské letectvo nacistického Nemecka Luftwaffe.

"Mohla by to byť stará administratívna/kasárenská budova z druhej svetovej vojny pre Luftwaffe. Videl som podobne navrhnutú budovu na letisku na Flugplatz Katterbach/Ansbach," myslí si jeden z užívateľov. Druhý zas napísal: "Nazýva sa Hotel Generals a bol postavený v rokoch 1947 až 1950 na ubytovanie a vítanie štátnych hostí počas éry NDR." 

Žena nastúpila do výťahu a nemohla uveriť tomu, čo vidí: Poriadne ju to vydesilo

Tretí dodal, že na berlínskoom letisku pracoval od roku 2018 do 2020 a pamätá si, že raz sa na budovu pýtal a niekto mu odpovedal, že slúžila ako policajná stanica. Nikto to ale doteraz oficiálne nepotvrdil. 

Viac o téme: LetiskoZáhadaBerlínGoogle Maps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu