Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráska si robila SELFIE na pláži: Potom si všimla, čo sa deje za jej zadkom!

(Zdroj: TikTok/elizarosewatson1)

LONDÝN - Modelka sa počas ležérneho polihovania na pláži odfotila. Na zábere si ale neskôr všimla, že v pozadí sedí staršia žena, ktorú si ju očividne fotila tiež. Príspevok na sociálnych sieťach komentovalo množstvo ľudí, pričom mnohých situácia úprimne pobavila.

Britka Eliza Rose Watsonová (31) sa počas nedávnej dovolenky na Kréte vybrala na pláž, kde si v jednej chvíli urobila selfie s tým, že ju pošle priateľovi. Keď sa však lepšie pozrela na fotku, všimla si v pozadí ženu, ktorá mala telefón namierený smerom k nej. Vyzeralo to tak, akokeby si ju fotila práve v momente, keď si Eliza robila selfie. 

@elizarosewatson1

I mean, fair play to her. Has she got a better angle?

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Tento incident ju však nepobúril, práve naopak. Žartovala, že jej nepravdepodobná fanúšička odfotila jej zadok z lepšieho uhla ako ona sama. Selfie zverejnila na TikToku, kde má 46 000 sledovateľov. Príspevok si získal tisíce pozitívnych reakcií. 

FOTO Žena šokovala ľudí na pláži: Na prvý pohľad si nič nevšimli, no pozrite na jej plavky

"Určite si vás chcela viac priblížiť," komentoval ho jeden z modelkiných sledovateľov. "Tá už sa viac nedala prichytiť pri čine," skonštatovala ďalšia osoba. Iný užívateľ by zas mal v podobnej situácii pocit, že jeho osobný priestor bol trochu napadnutý. Watsonová neskôr prezradila, že niečo podobné sa jej už stalo, ale zvyčajne s príslušníkmi opačného pohlavia. 

Viac o téme: DovolenkaPlážSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu