Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Štvornásobná matka pri prebaľovaní bábätka zistila, že ju podvádza manžel: Jasný dôkaz!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Štvornásobná matka zistila, že manžel ju podvádza s jej najlepšou kamarátkou po tom, ako tá porodila svoje prvé dieťa - dcéru. Dievčatko má totiž na tele rovnaké znamienko ako dieťa dotyčnej ženy a je teda jasné, že ho zdedilo po tom istom mužovi.

Američanka Hailey Maeová sa na TikToku podelila so svojou bolestivou skúsenosťou zo súkromia. Všetko sa to začalo tým, keď ju najlepšia priateľka poprosila, aby s ňou bola pri pôrode a ona s radosťou súhlasila. O pár dní neskôr si však pri prebaľovaní dcérky svojej kamarátky, ktorej pomáhala, všimla, že má na telíčku dve materské znamienka. Sú presne na tých istých miestach, ako ich má Haileyin syn. A keďže znamienka bývajú dedičné, okamžite jej došlo, že deti zrejme majú spoločného otca - jej manžela. 

@haileymae93

Part one. Ask any questions I’d love to answer them! #wedorecover #sobrietytok #abusesurvivor

♬ original sound - Hailey Mae

Maeová konfrontovala kamarátku, ktorá priznala, že spáva s jej mužom a dieťa je naozaj jeho. "Bola som pri nej, keď rodila. Bol to prekrásny zážitok a nikdy na to nezabudnem. O tri dni neskôr som ale, bohužiaľ, zbadala na bábätku znamienka, ktoré mi boli veľmi povedomé, pretože také isté má môj najstarší syn," spomína na nepríjemné odhalenie. Priateľka stála podľa jej slov v tej chvíli vedľa nej. Keď obidve zbadali tie znamienka, Hailey ostala v šoku a odišla z izby, aby si premyslela, ako sa má zachovať v tejto situácii. 

Dievčina zistila, že snúbenec ju podviedol s najlepšou kamarátkou: FOTO tej najoriginálnejšej pomsty!

Na neveru sa, samozrejme, spýtala aj manžela, ale ten sa to snažil zatĺkať. Nakoniec sa však priznal aj on a nasledoval rozvod. Maeová, paradoxne, nezanevrela na svoju kamarátku, ktorá ju zradila. Do dnešných dní sú vraj v kontakte, pretože koniec-koncov, ako sama povedala, "jej dcéra je sestra mojich detí". 

Viac o téme: Materské znamienkoNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu